Sınırlı Bir Süre için Ücretsiz 6 iOS Oyun ve Uygulama

Sınırlı Bir Süre için Ücretsiz 6 iOS Oyun ve Uygulama

Ücretsiz iOS Oyunlar ve Uygulamalar

Ücretsiz iOS Oyunlar ve Uygulamalar

Bu hafta ücretsiz olarak satışa sunulan harika bir iPhone ve iPad uygulamaları dizisi derlemeye çalıştık ve hala birkaç tane ücretsiz olanı var. Bugünün yazıda, sınırlı bir süre boyunca ücretsiz indirilebilecek en iyi uygulamaları ve oyunları bulacaksınız.

1. Magic Notch Styles

1. Magic Notch Styles

Magic Notch Styles uygulaması, iPhone’unuz için güzel bir cep telefonu duvar kağıdı oluşturmanıza ve iPhone X için tasarlandımanıza yardımcı olabilir. Özellikle iPhone X  çentiğini özelleştirmenizi sağlar. Böylelikle bir çentikten kurtularak bir nebze rahatlarsınız.

Magic Notch Styles İndir

2. Waypoint – Never Lose Your Way

2. Waypoint - Never Lose Your Way

Bir GPS uygulamasına mı ihtiyacınız var ama internetiniz yok mu? Waypoint internet erişimi gerektirmez. Bir internet bağlantısına gerek duymadan, önceden belirlenen bir hedefe doğru düzenleme yönünü ve mesafeyi gösteren eğlenceli bir navigasyon uygulamasıdır.

Waypoint – Never Lose Your Way İndir

3. Hard games-Color Jump Ball

3. Hard games-Color Jump Ball

Hard games-Color Jump Ball, adından da anlaşılacağı üzere Dünyadaki en zor oyun olduğu iddiası vardır. Dokunun ve aynı renkten yıldızları toplayın. Her yıldız size bir puan verecektir. Çıldırmamaya dikkat edin.

Hard games-Color Jump Ball İndir

4. Fastclip

4. Fastclip

Fastclip ile sadece birkaç dokunuşta inanılmaz bir video slayt gösterisi oluşturmak için fotoğraflarınızı ve videolarınızı müziğinizle birleştirin. Fotoğraflarınızı sergileyen aile hatıralarını paylaşmak için mükemmel bir uygulama. Tüm projeleriniz daha fazla düzenleme için uygulamada kalmaya devam eder.

Fastclip İndir

5. AirTycoon Online 2

5. AirTycoon Online 2

Air Tycoon Online 2 Dünyanın en iyi havayolu yönetimi simülasyon oyunudur. Dünya çapında yönetim simülasyonu oyuncuları tarafından çok sevilen AirTycoon Online, yüksek kalitede ve canlı 3D grafikler ve çeşitli yeni eklenen özellikler ile AirTycoon Online 2’ye yükseltildi. Uçaklarla ilgileniyorsanız bu oyunu seveceksiniz.

AirTycoon Online 2 İndir

6. Toolbox – Remote For Tesla

6. Toolbox - Remote For Tesla

Tesla Model S, Model X ve Model 3 aracınızı ekstra özelliklerle kontrol edebilirsiniz. Tesla Toolbox kullanmak, anlamak ve sezgisel olmak için kolay ve sıfırdan geliştirilen bir uygulama. Uygun bir kullanıcı deneyimi sağlamak ve rakip uygulamaların işlevselliğini artırmak için müşterilerle işbirliği içinde çalışılmıştır. Uygulama ayrıca hem iPhone hem de Apple Watch üzerinden de kullanım imkanı sunuyor.

Toolbox – Remote For Tesla İndir