Sınırlı Bir Süre için Ücretsiz 8 iOS Uygulaması

Sınırlı Bir Süre için Ücretsiz 8 iOS Uygulaması

Ücretsiz iOS Uygulamaları

Ücretsiz iOS Uygulamaları

Bu liste; geliştiricileri tarafından sınırlı bir süre için ücretsiz olarak sunulan ücretli iPhone ve iPad uygulamalarını kapsar. Ne kadar süre ücretsiz kalacakları hakkında bir bilgi yok. Belki bir saat sonra belki de bir hafta sonra bu fırsat sona erebilir. Tek söyleyebileceğimiz, bu yazı yazıldığı sırada uygulamalar ücretsizdir. İşte sizler için derlediğimiz ücretsiz 8 iOS uygulaması listesi.

1. Altimeter GPS

1. Altimeter GPS

Altimeter GPS mevcut uydu konumu, hava durumu güncellemeleri, adım sayacı ve hız göstergesi üzerinde bir yükseklik ölçer, barometre, pusula gibi özellikleri ile donatılmış çok amaçlı bir uygulamadır. İzcilik ve el feneri için haritalar ve dürbün kullanabilirsiniz. Acil durumlar için SOS kullanımı mevcuttur.

Altimeter GPS İndir

2. Instamemo

2. Instamemo

Instamemo sizin için güzel bir not uygulamasıdır. Parmaklarınızla çizim yapabilirsiniz. Bir notu süslemek için birden fazla fotoğraf, harita ve web ekran görüntüleri kullanabilirsiniz. Ayrıca, mesajınıza mesaj yazabilirsiniz. Notu bitirdiyseniz, notu arkadaşlarınızla veya diğer uygulamalarla paylaşabilirsiniz.

Instamemo İndir

3. Math Rescue Games For Rounding

3. Math Rescue Games For Rounding

Ormanın içinden koşun ve su balonlarıyla yangın söndürün. Toby’e ormanın ve köprülerin yanmasını önlemek için yardım edin. Ancak, hızlı olmanız ve yangınları söndürmek için doğru miktarda su kullanmanız.

Math Rescue Games For Rounding İndir

4. Sally’s Law

4. Sally’s Law

Sally, hasta olan babasını görmek için çocukluk evine gidiyor. Hiç bir şeyin Sally’nin karşında duramayacağı Sally’nin yolculuğunu anlatıyor. İnanılmaz derecede iyi bir şansla dolu bir yolculuk.

Sally’s Law İndir

5. Slow Shutter Camera

5. Slow Shutter Camera

Slow Shutter Camera, hareketli nesne için bulanıklık efekti oluşturma, ışık izi fotoğrafları oluşturma, düşük ışık altında fotoğraf kalitesini artırma gibi özellliklere sahip kamera uygulmasıdır. Özellikle gece çekimi ve gece portresi için mükemmel şekilde uygundur.

Slow Shutter Camera İndir

6. Timity

6. Timity

Timity ile, geçmiş / gelecek ve şimdiki zamanınızdaki bir olay arasındaki geçen süreyi hesaplamak için harika bir yardımcı programa sahip olacaksınız. Ayrıca, birden çok tarih seçebilir ve aralarında geçen süreyi araştırabilirsiniz. Ek olarak Timity, belirli bir tarihe / zaman aralıkları eklemenizi veya çıkarmanızı sağlar.

Timity İndir

7. To Do List – Reminder PRO

7. To Do List – Reminder PRO

Reminder PRO, sizler için hazırlanmış harika bir hatırlatıcı uygulamasıdır. Hatırlatmak istediğiniz şeyleri sesli olarak kaydettikten sonra, planladığınız zamanda bunları dinleyebilirsiniz.

To Do List – Reminder PRO İndir

8. Wallet S

8. Wallet S

Wallet S, kredi kartı veya banka kartınızdan her zaman alabileceğiniz bir uygulamadır. Bilgilerinizi güvende tutmak için tasarlanmıştır, dışarıdan erişime izin vermeyen bir kimlik doğrulama sistemine sahiptir.

Wallet S İndir