Sınırlı Süre için This War of Mine Ücretsiz

Sınırlı Süre için This War of Mine Ücretsiz

This War of Mine Ücretsiz

This War of Mine Ücretsiz

Hayatınızda biraz karanlık istiyorsanız, Steam‘e gidin ve This War of Mine‘ı indirin. 8 Nisan’a kadar oynamak ücretsiz olacak. Peki sebebi neydi ki? Geliştirici 11 Bit Studios, bu ayın sonunda çıkacak olan bir sonraki oyun olan Frostpunk‘u yayınlayacak.

Yalnız This War of Mine’ın bir seriye bağlı olmayan bir ücretsiz oyun olduğunu unutmayın. Sadece hafta sonuna kadar ücretsiz oynayabilirsiniz. Daha sonra oynamaya devam etmek isterseniz 6 dolarlık fiyattan satın alabilirsiniz.

This War of Mine tipik bir savaş oyunu değildir. Savaşta parçalanmış bir şehirde hayatta kalmak için mücadele eden bir grup sivili oynuyorsunuz. Hayatta kalmak için, sadece kendileriyle ilgilenen askerler ve diğer sivillerin silahlı saldırılarından kaçınırken, yiyecek ve ilaç için çöp toplamaya ihtiyacınız var. Bu arada bazı zor kararlar vermeniz gerekecek.

This War of Mine eleştirmenler tarfından; “The Sims’in baskıcı bir şekilde dikkat çeken bir 2.5D versiyonu gibi, güzel, ama çok hareketli, sürekli hareketli bir kalem sanat tarzıyla işlenmiş.” şeklinde yorumlandı.

Bu oyun tarzınıza benziyorsa, This War of Mine’ı Steam’den buradan indirebilirsiniz.

Kaynak: 1