Sınırlı Süre için Ücretsiz 6 Android Oyun ve Uygulama

Sınırlı Süre için Ücretsiz 6 Android Oyun ve Uygulama

Ücretsiz Android Oyunlar ve Uygulamalar

Ücretsiz Android Oyunlar ve Uygulamalar

Android mağazasına o kadar çok oyun ve uygulama yükleniyor ki bazen mağaza çöplük gibi oluyor. Tabi çoğu ücretsiz olunca oyun ve uygulama içi reklamlar da can sıkıcı olabiliyor. Ücretli olan uygulamlarda reklam politikası daha varklı oluyor. Şimdi bazı ücretli olan iyi oyun ve uygulamalar sınırlı bir süre için mağazada ücretsiz olarak sunuluyor. Bunların ne kadar süre ücretsiz kalacağı ile ilgili belirli bir durum yok. Bu yüzden bu fırsatı kaçırmayın. İşte en iyi ücretsiz Android oyunlar ve uygulamalar listesi.

1. Rapid Shift

1. Rapid Shift

Helios Labs size, renklerin önemli olduğu topraklarda epik bir yolculuk getiriyor. Sizi güzel bir ortama götüren sıkı ve hızlı koşucu platformu için hazırlanın. Rapid Shift‘te seviyeler zorlu olacak şekilde tasarlanmıştır ve seviyeler ilerledikçe zorluk da artar. Şaşırtıcı grafikler, müzikler ve renklerle dolu bir dünyada popüler olun.

Rapid Shift İndir

2. Signal Care

2. Signal Care

Signal Care, Android için geliştirilmiş gelişmiş bir ağ sinyali sıfırlama algoritmasıdır. Signal Care sizin Ağ Sinyali, Veri bağlantısı, WiFi bağlantısı vb. şeyleri resetleyebilir. Otomatik olarak bağlantıyı sıfırlar ve böylece Android OS, iyi kalitede bir ağ sinyali oluşturur.

Signal Care İndir

3. Archery: Okçuluk fizik elma atıcı

3. Archery: Okçuluk fizik elma atıcı

Archery size gerçekçi yay ve ok oyunu sunar. Oyun 70 benzersiz seviyeye sahiptir. Oyunda bardak, elma, şişe gibi hedefleri vurmaya çalışırsınız. Yay ve ok gerçek dünya fiziği ile simüle edilmeye çalışılmıştır. Harika bir macera sizi bekliyor.

Archery: Okçuluk fizik elma atıcı İndir

4. Hava Durumu Tahmini

4. Hava Durumu Tahmini

Konumunuzu güncelediğiniz sürece tek bir tıklama ile bulunduğunuz yerdeki hava durumu tahmini alırsınız. Ayrıntılı hava durumu gözlemi ve güncel hava durumu sağlar. Uygulama gerçek zamanlı olarak; nem, sıcaklık, rüzgar kuvveti, basınç, rüzgar yönü gibi bilgileri sağlayarak size son derece ayrıntılı bir bilgilendirme yapar.

Hava Durumu Tahmini İndir

5. Klasik Sudoku Premium

5. Klasik Sudoku Premium

Sudoku oyunlarında en sevdiğiniz bu olabilir. Klasik Sudoku Premium 4 zorluk seviyesine sahiptir, sezgisel arayüzü ile tüm işlevler parmağınızın ucunda. 6×6, 9×9, 12×12 olmak üzere üç farklı tahta tipi vardır.

Klasik Sudoku Premium İndir

6. WiFi Faresi – Bilgisayar Denetleyicisi

6. WiFi Faresi - Bilgisayar Denetleyicisi

WiFi Faresi bilgisayarınız için telefonunuzu kablosuz fareye dönüştürür. Yerel bir ağ bağlantısı üzerinden bilgisayarınızı rahat bir şekilde kontrol etmenizi sağlar. Özellikle müzik dinlemek veya film, dizi izlemek istediğinizde bilgisayarınızdan uzakteyken akıllı telefonunuzu fare olarak kullanmak size kolaylık sağlıyor.

WiFi Faresi – Bilgisayar Denetleyicisi İndir