Sınırlı Süre için Ücretsiz 7 iPhone Uygulaması

Sınırlı Süre için Ücretsiz 7 iPhone Uygulaması

Ücretsiz iPhone Uygulamaları

Ücretsiz iPhone Uygulamaları

Bu liste, geliştiricileri tarafından sınırlı bir süre için ücretsiz olarak sunulan ücretli iPhone ve iPad uygulamalarını kapsar. Ne kadar süre ücretsiz kalacaklarını söylemenin bir yolu yok. Şuan da sona erebilir, bir hafta da sürebilir. Eğer bu uygulamalardan yararlanmak istiyorsanız acele edin. İşte ücretsiz iOS uygulamları listesi.

1. Orderly – Simple to-do lists

1. Orderly – Simple to-do lists

Düzenli olarak insan zihninin yapılacaklar listelerini nasıl görselleştirdiğine göre tasarlanmıştır. Nefes kesen arayüzü, kesintisiz bulut senkronizasyonu özellikleri, yapılacaklar listesi uygulaması için güzel ve inanılmaz derecede kolay. “Konum Tabanlı Anımsatıcılar” ile birlikte gelir, böylece kullanıcılar belirli bir yerde yapılacak bir görevi asla kaçırmazlar.

Orderly – Simple to-do lists İndir

2. Mighty Block

2. Mighty Block

The Kingdom of Blockytop, Blavos ve onun köleleri tarafından işgal edildi. Onları yenmek için düşmanlarla eşleşen blokları başlatın. Daha fazla hasar ve nokta için zincir kombinasyonlarını ayarlayın. Parçaların üste yığılmasına izin vermeyin, yoksa oyun biter. Puanları yükseltmek için hızlı hareket edin ve düşünün.

Mighty Block İndir

3. Videdit

3. Videdit

Videdit ile videolarınızı çeşitli şekillerde düzenleyebilir, daha müthiş ve farklı hale getirebilirsiniz. Düzenleyin, fotoğraftan video yapın, kaydedin veya paylaşın.

Videdit İndir

4. Alloy – launcher and automator

4. Alloy – launcher and automator

Alloy günlük aktivitelerinizi otomatikleştirmekle ilgilidir. Sadece bir uygulamayı başlatmanız veya birçok tekrarlayan ve karmaşık görevleri otomatikleştirmeniz gerekip gerekmediği Alloy’u basit ve kullanışlı hale getirir. Dolayısıyla, Facebook’a eklenen filigran ile bugünün fotoğraflarını göndermeniz, bir kişiye SMS göndermeniz, park yerinizi ve saatinizi kaydetmeniz ve izlemeniz gerekiyorsa, sadece ilgili eylemleri oluşturup tekrar tekrar kullanın.

Alloy – launcher and automator İndir

5. FakeTime – Unofficial Prank for FaceTime

5. FakeTime – Unofficial Prank for FaceTime

Ünlü, atlet veya uzun zamandır kayıp birisi ile arkadaşlarınızı kandırın ve ailenizi FaceTiming olduğunuzu düşünerek şaka yapın. Bir selfie alın, sonra aklınıza gelebilecek başka birinin fotoğrafını yükleyin. Sihir gibi ekran görüntüsü oluşturulur. Sahte ekran görüntüsünü oluşturduktan sonra, yaratıcılığını Facebook, Twitter, Snapchat veya Instagram’da paylaşın ve arkadaşlarınınız tepkisini izleyin.

FakeTime – Unofficial Prank for FaceTime İndir

6. ScanBee – Scanner & copier

6. ScanBee – Scanner & copier

ScanBee, iPhone’unuzu taşınabilir bir tarayıcıya dönüştürür. Herhangi bir belgeyi yüksek kaliteli bir pdf dosyası olarak taramanızı sağlar. Taramanıza görüntü iyileştirme filtreleri uygulayın. Birçok belgeyi tek bir pdf dosyası olarak hızlıca tarayın. Yeni sayfaları kolayca yeniden sıralayın ve ekleyin.

ScanBee – Scanner & copier İndir

7. Gymster+ IIFYM Diet & Workout

7. Gymster+ IIFYM Diet & Workout

Aynı eski antrenmanlardan, tatsız tariflerden ve tekrarlı egzersizlerden sıkıldıysanız eğer Gymster ile oldukça kullanışlı bir diyet, egzersiz programı sizi bekliyor. Henüz başlangıç seviyesindeyseniz tam sizlik bir uygulama.

Gymster+ IIFYM Diet & Workout İndir