Skill Special Force 2 STEAM’de daha Güzel!

Skill Special Force 2 STEAM’de daha Güzel!

Genel başlangıç

Skill Special Force ya da Kuzey Amerika’da alışılmış  adıyla Soldier Front Güney Kore’li oyun geliştiricisi Dragonfly tarafından geliştirilen, online olarak oynanan bir FPS oyunu. Oyunu ilk başta kendi sitesinden indirmiştim. O zamanlar dağıtımını GAMEFORGE LIVE yapıyordu. Paketleri yükledikten sonra oyuna giriş yapabiliyorsunuz. İlk başta künyenize  kod adınızı yazıyorsunuz

Bu karakterinizin adı olarak kalıyor. Daha sonra bir birlik ve silah seçmeniz isteniyor. Benim tavsiyem K2 ile başlamak. 

“Şarjörünü tak ve savaşa başla!”

Oyunun grafikleri küçümsenecek kadar kötü değil. Hatta iyi bile. İlk oynadığımda dikkatimi çeken silahlardaki metalliği hissettirmesi olmuştu. Ayrıca Türkçe özelliği de beni benden aldı. Sırf “ BOMBAAAA “ sesini duymak için canlanır canlanmaz bombalarımı atar olmuştum. Oyundaki silahlar gerçekleriyle çok benzer. Bu açıdan da çok hoşuma gitmişti. Oyundaki haritalar ve silahlar her sene daha da çeşitlendi. Tabi çıkan haritaların silahların ve karakterlerin Türkiye’deki versiyona eklenmesi biraz zaman alıyordu. 

Image

Oyun modlarından bahsedecek olursam..

Bomba imha, obje ele geçirme, takım ölüm savaşı, botlarla oyun, parti haritaları, yalnız modu, yaratıklara karşı bölge koruma ve yeni eklenen zombi modu gibi çeşitli modlar mevcut. Ayrıca modlar da özelleştirilebiliyor. Şöyle ki; takım mücadelesinde, oda sahibinin belirlediği kurallar çerçevesinde tek bir silahla (sniper, pompalı, tabanca vs..) mücadele edebilir, özel silahlarla keyifli bir oyun oynayabilir ya da normal bir şekilde savaşabilirsiniz. 

DÜKKAN

Dükkanda oldukça çeşitli silahlar var. Bu silahları oyun parası olan “SP” ile alabildiğiniz gibi CASH ile de almak mümkün. Ayrıca bazıözel bölümlerden kazandığınız ya da cash ile aldığınız kırmızı kapsüllerle süreli veya sınırsız olarak çeşitli silahlar, rozetler, spreyler vs… bir çok şeyi kapsül pazarından (şansınız varsa güzel şeyler çıkabiliyor)kazanabiliyorsunuz.  Dükkandaki silahların çeşidi oldukça fazla ağır makineli silahlar, sniperlar, piyade tüfekleri, hafif makineliler, tabancalar, özel silahlar (tatar yayı, kukri vs..) VIP özel silahları vs.. bir çok silah mevcut. 

Bunların dışında cadılar bayramı, sevgililer günü, yılbaşı gibi özel günlerde gelen etkinliklerdeki görevleri yaparsanız belli bir zaman için özel silahlar kazanabiliyorsunuz

Burada Oyundaki çoğu silahın deneme atışlarını inceleyebilirsiniz.

Ben bu oyunu uzun zaman Gameforge Live üzerinden oynadım.Güzel klanlara girdim. Oyun başlangıcındaki klan sıralamasında ilk sırada yer aldım, nickimin arka planı platin renklerde oldu vs.. geçenlerde oyunu yine yüklemeye karar verdiğimde bu kez STEAM üzerinden indirmek istedim. Fakat anladığım kadarıyla Steam oyuncusu bi başka! Oyunu unuttuğumu düşünürken diğer oyuncuların eskiye kıyasla daha iyi olduğunu fark ettim. Açıkçası bu daha da hoşuma gitti. Kendimi oyuna daha da kaptırmaya başladım. Savaş sırasında verdiğim mücadele daha da heyecanlandırdı beni. Önceden alıştığım için sanki oyunu Easy Modda de oynarken birden Hard Moda yükselmiş gibi hissettim. 

Eğer Skill Special Force 2 oynayanlar varsa nickim “Gamercomtr” ekleyin kapışalım!

Dediğim gibi oyuna yeniden başladım. Level’e aldanmayın 😛

Eğer Skill Special Force 2  oynayanlar varsa nickim “Gamercomtr” ekleyin kapışalım!