Skyrim Mod God of War Leviathan Baltası Ekledi

Skyrim Mod God of War Leviathan Baltası Ekledi

Skyrim God of War Leviathan Baltası

Skyrim God of War Leviathan Baltası

Kratos’un God of War Leviathan Baltası, bir parça kırma ekipmanıdır. Serinin önceki ticari marka donanımından farklı olarak, zincir-kılıç hibrid Blades of Chaos. Bu silah daha sağlam, daha güvenilir, daha hassastır ve önyükleme için muhteşem görünüyor. Tanınmış Skyrim modcusu Ghosu, artık Skyrim ve Special Edition modelinde bir eşdeğer yarattı.

Ghosu, demirhane işçiliğinde, Leviathan Axe’in dört versiyonunu sıfırdan yaptı. Bunlardan ikisi dona zarar veriyor. İşte pratikte nasıl göründüğüne dair bir bakış, videoyu izleyebilirsiniz.

Akarsil’in retexture modu, “God of War’da görüldüğü gibi Leviathan Baltası‘nın cesur estetiğini ve hissini” koruyan el boyaması dokuları ile hala daha güzel. İşte bazı ekran görüntülerini inceleyebilirsiniz.

Artık bir sosyal hizmet uzmanı ve yarı zamanlı programcı olan Ghosu, tam zamanlı bir modifikasyona geri dönme planlarının olmadığını ve bu projenin “baltayı istek üzerine modellediğini” söyledi. Ghosu’nun Leviathan Baltası, God of War‘ın atma / geri dönüş özelliğini sunmaz; Ancak, Nexus Mods forumlarında, birinin manto üzerinde yapabileceklerini öneren rumbling’ler var.

Echibald’ın Setting Sun modunda, bir kez atılan “kullanıcıya geri dönmek için büyüleyici” bir “Fırtına” fırlatma baltası bulunur. Ghosu’nun Leviathan Baltası’na böyle bir şey eklemek hoş olurdu.

Ghosu’nun Leviathan Baltası, yani Skyrim için War of God modunu buradan bulabilirsiniz.