Skyrim VR PC’de Çıktı

Skyrim VR PC’de Çıktı

Skyrim VR PC

Skyrim VR PC

Şimdi Skyrim‘i masanızda, koltuğunuzda, tuvaletinizde ve PSVR’niz olmasa bile, sanal gerçeklikte ejderhalarla savaşma ve soğuk dağlara tırmanma deneyiminin tadını çıkarabilirsiniz. Evet, Skyrim VR artık PC‘de mevcut.

Fallout 4 VR gibi tam oyundur, ama HTC Vive ve Oculus Rift için uyarlanmış ve Dawnguard, Hearthfire ve Dragonborn DLC içerir.

Skyrim VR

Skyrim, çoğu oyun severin en çok VR’de oynamak istediği oyundu. Çok sayıda platformda harcadığınız yüzlerce saatten sonra kendinizi inanılmaz derecede tanıdığınız bir yerde hisedebilirsiniz. İçinde olduğunuz hissine kapıldığınızı hissetmek gerçekten gerçek bir muamele gibidir. Tek bir problem oyun şimdi neredeyse yedi yaşında ve VR’ın parıltısı da git giderek yok oluyor.

Ama yine de bu heyecanı hissetmek için Skyrim’i satın almadan kendinizi durduramayabilirsiniz. Skyrim VR, Steam ve Humble Store’da £39.99/$59.99/€59.99 şeklinde fiyatlandırma ile satılıyor. Eğer Skyrim VR’ı bilgisayarınızda oynayıp oynayamayacağınızı öğrenmek istiyorsanız sistem gereksinimlerine buradan bakabilirsiniz.

Kaynak: 1