Sonunda Civilization 6’ya O Beklenen Özellik Geldi!

Sonunda Civilization 6’ya O Beklenen Özellik Geldi!

Güncelleme Bir Kaç Denge Ayarını Da Beraberinde Getirecek!

Nubia, Mısır’ın kuzeyindeki komşusuna karşı eski Nil medeniyetini kapıştıran bir senaryo ile birlikte Civilization 6’ya bugün adım attı. Deluxe Edition’a sahip değilseniz, DLC size beş dolara mal olacak ve füze hayranlarına hitap edecek: Nubia, aynı zamanda iki kat promosyon kazanan menzilli birimlere yönelik +% 50 üretim artışı ile ödüllendirilir. Normal oran ve normal okçunun yerine geçen daha güçlü, daha hızlı (daha sert ve daha iyi) bir Pitati Okçusu da bu uygarlığı temsil edecek.

Uygarlığın tam açıklaması DLC’nin Steam sayfasında mevcuttur. Yüksek kaliteli eski okçulara ilgi duymayanlar için birkaç ekstra haberimiz daha var: Nubia yanında yeni bir patch getiriyor ve oyuna ayarları koruyarak haritayı yeniden oluşturabileceğiniz bir yeniden başlatma butonu ekliyor.

Güncelleme aynı zamanda okçular için +10 ücret artımı ve ajanlar için yüzde 25 fiyat düşürümü ve tabiki arayüz değişikliği gibi birkaç denge değişikliklerini de beraberinde getiriyor. 

Özellikle ticaret rotası seçicisinin gerçekten iyileştiğini görüyoruz: son rota otomatik olarak devam ettiriliyor.

Dediğimiz gibi DLC’nin tam notları Steam sayfasında bulunabilir. Civilization 6’nın asıl fiyatı 60 dolardan düşmese de şu anda yüzde 33lük bir indirimle satılmaktadır.

Güncelleme Bir Kaç Denge Ayarını Da Beraberinde Getirecek!