Sonunda Fortnite Playground LTM Yayında

Sonunda Fortnite Playground LTM Yayında

Fortnite Playground

Fortnite Playground

Fortnite: Battle Royale, Playground LTM (sınırlı zaman modu) artık yayında olduğundan yeni bir mod daha kazandı diyebiliriz. Mod birkaç gün önce piyasaya sürüldü, ancak sunucu sorunları nedeniyle kısa bir süre sonra kullanımdan kaldırıldı. Neyse ki, sorunlar artık çözüldü ve mod PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch ve mobil cihazlarda oynanabiliyor.

Önceki sınırlı zaman modlarından farklı olarak, Playground, özel bir sunucu gibi hareket eden bir “düşük basınçlı ortam” olarak tasarlanmıştır. Oyuncuların haritayı keşfetmelerine ve diğer kişiler tarafından yok olma riskinden arınmış üç arkadaşa kadar oynamalarına olanak sağlar.

Her bir Playground maçı bir saat sürecek ve fırtına dairesi 55 dakika geçene kadar harita üzerinde kapanmaya başlamayacak. Fırtına tarafından elenmediği takdirde oyuncular hemen yeniden dirilecek olsa da, dost ateşi etkindir. Bulmak için daha fazla ganimet de var.

Bu arada Fortnite şu anda başka bir içerik güncellemesi sunuyor. Amerika Birleşik Devletleri Bağımsızlık Günü, 4 Temmuz kutlamaları için özel Amerikan temalı kozmetiğin yanı sıra, Save the World için Stink Bomb ve Battle Royale için Drum Gun ekler.

Son olarak Fortnite Sezon 5, 12 Temmuz Perşembe günü başlayacak. Bu arada oyuncular, Battle Pass’ı yükseltmek ve kalan ödüllerin kilidini açmak için bu sezonun zorluklarını tamamlayabilirler.