Sonunda Spotify Xbox One’a Geliyor

Sonunda Spotify Xbox One’a Geliyor

Spotify Xbox One

Spotify Xbox One

Resmi açıklama, Spotify‘ın Xbox One uygulamasının temel olarak PlayStation 4‘ün sürümünün yaptığı her şeyi sunacağını açıklıyor . Bir oyun oynarken müzik dinleyebilir ve şarkı, albüm ve çalma listelerine göz atabilirsiniz. Ayrıca, oyununuzu bırakmadan müziğinizi değiştirmek için telefonunuzu veya tabletinizi kullanabilirsiniz; bu oldukça iyi bir seçenektir. 

Spotify Premium ürününüz varsa, daha kaliteli ses alır ve reklamsız kullanırsınız. Spotify Xbox One için uygulamanın bazı görüntülerini inceleyebilirsiniz.

Spotify Xbox One Menü

Spotify Xbox One Menü

Spotify

Spotify

Spotify Xbox One Uygulaması

Spotify, PS4 ve PlayStation 3 için Mart 2015’te piyasaya çıktığında, resmi olarak Music Unlimited’ın yerine geçtiğinden PS4’te zaten mevcuttu. Spotify, hizmetin diğer platformlara taşınmayacağını, sadece “Bu konuda tam olarak karar verilecek” demişti. 

Spotify, PS4‘te 5 milyar track’ten daha fazla akış yapan kullanıcılarla büyük beğeni topladı. PlayStation kullanıcıları Drake’i gerçekten seviyorlar. 

Microsoft, geçen yaz kendi müzik servisini Groove Music aracılığıyla Xbox One’daki arka plan müziği desteğini sundu. Microsoft’un müzik servisinin adı Xbox Music‘ti, ama 2015’te Groove Music olarak değiştirildi. 

Peki siz Xbox One’da Spotify uygulamasını kullanacak mısınız? Forum sayfamızda görüşlerinizi bize bildirebilirsiniz.