Star Citizen Alpha 3.0 Eylül Ayına Ertelendi!

Star Citizen Alpha 3.0 Eylül Ayına Ertelendi!

Star Citizen 3.0 Alpha Ne Zaman Çıkacak?

Bu ayın başlarında bir spin için Star Citizen 3.0‘ın yayınöncesi bir derlemesini aldık ve bizlere oldukça başarılı geldi: Chris Daymaraya indi, çıkıp dolaştı ve hatta bir görevi tamamladı.

Fakat ne yazık ki hala denemek isteyenler için 3.0 buildgüncellemesi, Cloud Imperium‘un düşündüğü gibi yakın bir zamanda oluşturulamadıve bu nedenle, en son hesaplamalara göre, Ağustos ayının sonunda beklenenpiyasaya çıkış tarihi ertelendi. En, en son zamanlamaya göre 4-18 Eylül arası yenihedef tarih olarak gösteriliyor.

Geliştirici Cloud Imperium Games “Bu hafta, 3.0 özellikseti için optimizasyon, lehçe ve hata düzeltme aşamamıza girdik. Çok fazlaözellik ve içerik uygulanmış olduğundan, daha geniş bir test kitlesineulaşmadan önce ele almak istediğimiz bazı kararlılık sorunlarıylakarşılaştık.” dedi.

‘’Sizi her bir kurulumu tek tek indirmek zorunda kalmaktankurtaracak yeni Patcher sistemi üzerinde devam eden ve CopyBuild3 ile ilgilibazı yeni hatalar bizi yavaşlattı. Bu yüzden Star Citizen Alpha 3.0’ın hazırolması için biraz daha zaman gerecek.’’ diye devam etti.

Destek yöneticisi Will “Soulcrusher” Leverett,güncellenmiş programla ilgili “sağlıklı tartışmalar” a yanıt olarak,Star Citizen forumlarında ”stüdyo önceden imkansız kabul edilen teknolojiksınırları aştı” şeklinde bir mesaj yayınladı ve bu kaçınılmaz olarak onunbaşını biraz ağrıttı.

Leverett, “Tüm şirket sizin 3.0’a erişebilmeniz içinyoğun bir şekilde çalışıyor. Amacımız size şimdiye kadarki en şaşırtıcı oyundeneyimini sunmaktır. Orijinal 3.0’dan daha iyi bir şey sunabileceğimizifarkettik, daha büyük bir şey, harika ve çığır açıcı. Evdeki hesap her zamançarşıya uymuyor, ancak her şeyi doğru yapmak için biraz daha zaman ayırmanıniyi olacağını düşünüyoruz.’’ dedi.

CIG’nin neler vaat ettiğini görmek için aşağıdaki videoyuizleyebilirsiniz.

Star Citizen 3.0 Alpha Ne Zaman Çıkacak?

Star Citizen 3.0