Star Wars Battlefront 2 Güncellemesi Hero Starfighters’ı Ekliyor

Star Wars Battlefront 2 Güncellemesi Hero Starfighters’ı Ekliyor

Star Wars Battlefront 2 Hero Starfighters

Star Wars Battlefront 2 Hero Starfighters

Star Wars Battlefront 2 bu yıl çeşitli güncellemeler alıyor. EA, oyuncuların içerik droplarını görmeye başlayabileceği detayları gösteren bir yol haritasını açıkladı. İlk güncelleme ücretsiz ve çıktı. Yeni bir Hero Starfighter modunu başlatır ve Hero oyunlarını, harita düzenlerini ve diğer birkaç yaşam kalitesini iyileştirir.

Hero Starfighters, birbiriyle dörder iki takımda oynayan yeni bir çok oyunculu moddur. Her oyuncu kendi tarafındaki Hero gemilerinden biri olarak ortaya çıkar. Bir oyuncu öldüğünde, artık bir Hero gemisini pilot haline getiremez ve standart bir savaşçı, önleyici veya bombardıman uçağı olarak spawn olabilir. Standart gemiler sınırsız ömre sahiptir. Takımlar, tüm rakip Hero gemileri yok edildiğinde turu kazanır. Oyunu ise beş turdan üçünü alan takım kazanır. Bu yeni mod, oyuncuların Hero gemilerinin herhangi birinin seviyesini yükseltmek için daha hızlı bir yol sunacak.

Hero Starfighter güncellemesinin geri kalanı, yerde oynanan içeriği ele alıyor. Işın kılıcı kullanan Hero karakterleri artık bir tuşa basarak silahlarını açıp kapatabilirler ve blaster cıvatalarını bir ışın kılıcı ile bloke etmek artık dayanıklılığı tüketecektir. Ewok Hunt, oynanışında birkaç ayarlamayla geri döndü. Jetpack Cargo şimdi Great Temple Yavin 4 haritasında kullanılabilir. Extraction bir kez daha Operasyon olarak kullanılabilir, ama sadece Temmuz ayı için.

Hemen hemen her mevcut kahraman, kahraman gemisi, oyun modu ve harita bir güncelleme alıyor. Tam yama notları, Star Wars Battlefront II forumunda görüntülenebilir, ancak burada daha dikkat çekici güncellemelerin listesini sunalım:

– Asusult sınıfının Resistance ve Rebel versiyonuna Sullustan görünümü eklendi.
– Oyuncular, görünümlerini tur öncesi değiştirebilirler.
– Günlük görev sistemi artık günde bir yerine üç görev veriyor ve görev başına günlük görevler ödülü 1000’den 500’e düştü.
– Strike’da, Objective Delivery Zones artık dünyada görsel olarak temsil edilmektedir.
– Hero Showdown’da takım üyelerinin sağlığını gösteren yeni HUD öğeleri var.

Star Wars Battlefront 2, Xbox One, PS4 ve PC’de kullanılabilir.