Star Wars Battlefront 2 Multiplayer Betası Geliyor!

Star Wars Battlefront 2 Multiplayer Betası Geliyor!

9 Ekime Kadar Çıkmış Olacak!

Star Wars Battlefront 2, 17 Kasım’da piyasaya çıkacak ancak bunun öncesinde EA’nın bugün 6 Ekim‘de veya 4 Ekim’de oyuna başlayacak olan herkes için geçerli olduğunu söylediği bir çok oyunculu beta sürümü de olacak.

Beta, iki ayrı senaryoyu da içerecek: Cumhuriyet klon askerleri ile yeni Galaktik Saldırı modunda Naboo gezegenindeki Ayrılıkçı savaş droidleri arasında en sevilen ve hayranlık uyandıran bir Star Wars çatışması. Aynı zamanda bu savaşta iyilikten yana olanlar ve kötülüğün serserileri arasındaki derin boşlukta gözler önüne serilecek.

Ne kadar Starfighter modu videonun sonunda göz kırpıp gitse de, Assault Her iki modun klipleri, geçen ay EA’nin E3’te gösterdiği tanıtım videosunda mevcut. EA mod hakkında daha detaylı bilginin Ağustos ayında açıklanacağını söylemekte.

Belirli başlangıç ve bitiş saatleri açıklanmadı, ancak çok oyunculu beta sürümü “9 Ekim‘e kadar” yayınlanmış olacak. Betaya iki gün erken erişimin yanı sıra ön sipariş, size Yoda için Epik Işık Yayını Uzmanlığı Star Kartı, Kylo Ren ve Rey için Son Jedi kıyafetlerini kazandıracak. Yada 6 Ekimde oyunu oynayıp hakkında bilgi edinerek karar da verebilirsiniz. Size kalmış.