Star Wars Battlefront 2 Night on Endor Güncellemesi Çıktı

Star Wars Battlefront 2 Night on Endor Güncellemesi Çıktı

Star Wars Battlefront 2‘nin son güncellemesi, Night on Endor, PlayStation 4, Xbox One ve PC’de yayına girdi ve bununla birlikte kozmetik ürünler için yeni bir mikro ödeme sistemine sahip. Güncelleme ayrıca oyuna yeni bir sınırlı zaman modu getiriyor ve Endor olduğu için, Ewoks‘un dahil olduğunu tahmin edebilirsiniz.

Ewok Hunt adlı yeni mod, Ewoks ve Stormtroopers arasındaki Endor’da bir savaşı içeriyor. Hangi tarafı oynamak istediğinizi seçersiniz; Ewoks, istilacı Stormtroopers’ı pusuya düşürür ve Stormtroopers, bir çıkarma ekibi kaçışlarına yardım etmek için gelene kadar, kalabalığın önünde durmalıdır. Her yenilgiye uğrayan Stormtrooper, savaşta başka bir Ewok doğurur, ama elbette Ewok oyuncuları, İmparatorluğun üstün silahlarıyla uğraşmak zorunda kalacaklar.

Star Wars Battlefront 2 Night on Endor Güncellemesi

Star Wars Battlefront 2 Night on Endor Güncellemesi

Star Wars Battlefront 2 Güncellemesi

Star Wars Battlefront 2 Güncellemesi

Night on Endor

Night on Endor

Ewok Hunt ile birlikte, Night on Endor, Crystal’leri tekrar oyuna getiriyor. Crystal’ler gerçek parayla satın alınan oyun içi para birimidir ve Endor Leia ve Endor Han gibi görünüşleri satın almak için kullanılabilirler. Bunlar sadece kozmetiktir ve birimleri kişiselleştirmek için kullanılabilir. Ayrıca, görünüş satın almak ve karakterleri aynı şekilde kişiselleştirmek için oyun içi kredileri de kullanabilirsiniz. Ayrıca Trooper Appearances mevcut; Bu güncellemedeki karakterler için tüm yeni Görünümlerin tam listesi:

 – Kol yaması ile yaralı Chewbacca
 – Yara izli Kylo Ren, yara üzeri yama
 – Yönetici Lando, Bespin
 – Komutan Iden, kask yok
 – Kukuletalı Yoda
 – Endor Leia
 – Endor Han
 – Ahch-To Rey

Geliştiricilerin oyunun ilerleyişini nasıl etkilediği ile ilgili tepkilerden sonra geri çektikleri gerçek para sistemi mikro-ödemelerin geri dönüşü, Star Wars Battlefront II’de büyük bir ivme kazanıyor. EA’nın baş tasarım direktörü, şirketin dersini aldığını ve aynı hataları tekrarlamayacağını söylüyor.

Crafting Points’in nasıl çalıştığı ve kazanan maçlar için yeni bir kredi desteğiyle ilgili değişiklikler de dahil olmak üzere, Night on Endor güncellemesinde diğer bazı hata düzeltmeleri ve değişiklikler de var. Star Wars Battlefront II‘nin Community Transmission’ında tüm detayları görebilirsiniz.

Kaynak: 1