Star Wars: Battlefront 2 Starfighter Assault Orjinal Fragmanı Yayınlandı

Star Wars: Battlefront 2 Starfighter Assault Orjinal Fragmanı Yayınlandı

Önümüzdeki hafta Gamescom 2017‘de ortaya çıkacak olan Star Wars: Battlefront II için bir fragman sızdırılmıştı. Serinin devamının en çok beklenen unsurlarından biri olan oyun uzay savaşlarını anlatıyor.   

Motive’nin Lucasfilm’deki öykü grubuyla yakın işbirliğinde yarattığı yeni karakterleri içeren Star Wars Battlefront II tekli oyuncu modu, Star Wars dünyasına yeni bir heyecan katacak hikayeyi sunacak. Ölüm Yıldızı II’nin yıkılması ile the rise of the First Order arasındaki 30 yılda yer alan tek oyuncu hikayesi, Galaktik İmparatorluğun elit bir özel kuvvet birimi olan Cehennem Ekibinin yerde ve uzayda aynı derecede öldürücü olan lideri Iden Versio’yu karşımıza çıkarttıyor. Iden’e ek olarak, oyuncular oyunda Luke Skywalker ve Kylo Ren gibi diğer ikonik Star Wars kahramanlarını ve de kötü adamları da oynayabilecek. 

Star Wars: Battlefront 2

Star Wars: Battlefront 2

Yepyeni tek kişilik moda ek olarak, DICE ekibi oyunun çok oyunculu kısmı Star Wars‘ın en büyük savaş alanı haline getirmek için geliştiriyor. 40 oyuncuya kadar destekleyen modlarla Star Wars Battlefront II, hayranları kendilerini üç çağın tüm simgelerinde buluyor: prequel, klasik ve yeni üçlemeler. Yavin 4’in ormanda kanopileri, Mosport alanındaki uzay limanı kenti ve Starkiller Tabanı gibi oyun için yeni yerler dahil. 

En çok talep edilen hayran modlarından biri olan galaksi ölçekli uzay savaşı, Star Wars Battlefront II’de hayata geçirildi. Bazı oyunların en hızlı ve sezgisel araçlarını yaratma konusundaki derin bir geçmişe sahip olan ölçüt, en üst noktadan rafine edilmiş taşıma, silahlar ve özelleştirme seçenekleri ile uzay savaşını geliştirmiştir. Oyuncular galaksinin en ikonik gemi kokpitine düşebilir, asteroit alanları arasında bağlantı yapabilir ve yüksek bahisli it dalaşı savaşlarında imparatorluk tersanelerinden uçabilirler.

Star Wars Battlefront 2, 17 Kasım 2017’de PlayStation 4, Xbox One ve Origin for PC’de dünya çapında satışa sunulacak. Daha önce oyuna girmek isteyen oyuncular, 14 Kasım’dan itibaren Star Wars Battlefront II: Elite Trooper Deluxe Edition ile ya da 9 Kasım’dan itibaren EA Access ve Origin Access’deki İlk Denemelerde oynayabilirler.

Star Wars: Battlefront 2 Starfighter Assault Orjinal Fragmanı