Star Wars Battlefront 2’nin 10 saatlik demosu EA Access abonelerine sunuldu

Star Wars Battlefront 2’nin 10 saatlik demosu EA Access abonelerine sunuldu

17 Kasım 2015 tarihinde piyasaya sürülen ve kısa süre içerisinde oyuncuların gönüllerinde taht kurmayı başaran Star Wars Battlefront serisinin ilk oyunu, ünlü oyun platformlarından 10 üzerinden ortalama olarak 8 puan almayı başaran kaliteli bir oyun olmuştu. Şimdi ise Star Wars Battlefront serisinin en yeni oyunu olan Star Wars Battlefront 2, 17 Kasım 2017 tarihinde piyasaya sürülecek. Serinin 1. ve 2. oyununun aynı gün piyasaya sürülmesinin tesadüften ibaret olmadığı düşüncesindeyiz.

Önümüzdeki hafta piyasaya sürülecek olan Star Wars Battlefront 2‘nin 10 saatlik demo sürümünü eğer bir EA Access aboneliğiniz varsa Xbox One konsolunda deneyebilirsiniz. Tabikide oyunun demosunu Xbox One konsolunun yanı sıra, Xbox One X konsolunda da deneyebilirsiniz. Ancak oyunu Xbox One X’te oynamak istiyorsanız yaklaşık 51,22 GB indirmeniz gerekecek. Peki bu Star Wars Battlefront 2‘nin 10 saatlik demosunda neler yapabilirsiniz? 

Oyunu dilerseniz çok oyunculu olarak oynayabilir, dilerseniz hikaye modunda birkaç görevi tamamlayabilirsiniz. 10 saatlik demo sürümünde oyuncular, haritalar, modlar ve kahramanlar da dahil olmak üzere çok oyunculu modun tam erişimine sahiplerdir. Ancak bu durum tek oyunculu mod için maalesef ki geçerli değil.

17 Kasım 2017 tarihinde PC, Xbox One ve PS4 için piyasaya sürülecek olan Star Wars Battlefront 2‘yi ön siparişten alan kişiler oyuna 14 Kasım 2017 tarihinde, yani 3 gün daha erken erişebilecekler.

Tüm bunların dışında bu hafta boyunca Watch Dogs’u uPlay üzerinden ücretsiz olarak edinebilirsiniz. Daha fazla bilgi için Watch Dogs’u ücretsiz olarak edinebilirsiniz yazımıza göz atabilirsiniz. 

Son olarak bizleri FacebookInstagram veya Twitter‘dan takip edebilirsiniz.