State of Decay 2 İlk DLC Paket Çıktı

State of Decay 2 İlk DLC Paket Çıktı

State of Decay 2 Independence

State of Decay 2 Independence

Başarılı bir ilk ayın ardından, Microsoft Xbox One / PC zombi hayatta kalma oyunu, State of Decay 2 için ilk DLC paketi yayınladı. Independence Paketi şimdi satın alınabilir ve oyunculara araçlar, silahlar ve daha fazlası dahil olmak üzere çeşitli “vatansever” öğeler ve donanımlara erişim sağlar.

Independence Paketi‘ni satın alanlar üç Independence Day temalı araç alacak: Pyrohawk, Burninator ve Meatwagon. Buna ek olarak, oyuncular üçlü ateşli silah (The Freedom Ringer, Grillmeister ve BBQ Fork) ve iki uzun menzilli silah (Pyro Launcher ve Starshank Launcher) alacaklar. Kısa fragmanda DLC öğelerinden bazılarını görebilirsiniz.

DLC‘nin vatansever temasına daha da sıkı sıkıya bağlı olan oyuncular, Independence Paketinde dört yeni havai fişek ve ek havai fişek veya cephane kurabilen Fireworks Crafting Station tesis modunu alacaklar. Oyuncular ayrıca yeni bir gezici tüccar tarafından tutulan özel bir satış sayesinde havai fişek ve cephane oyunlarında bazı oyun içi indirimleri yakalayabilecekler.

Independence Paketi, US $5 / £4.19 / AU $7.45 fiyata indirilebilir. State of Decay 2 Ultimate Edition alan oyuncular, ek bir ücret ödemeden alacaklar. DLC’yi Microsoft Mağazası‘ndan alabilirsiniz.

Geliştiriciden Undead Labs oyunun 2.0 güncellemesini yayınladıktan kısa bir süre sonra State of Decay 2 adlı ilk DLC paketi geldi. Diğer şeylerin yanı sıra, yamada 20 görev, yeni silahlar, Nadir Kitap tüccarları ve Devrimci Savaş dönemi zombileri tanıtıldı. Oyunun web sitesindeki yama notlarında daha fazlasını okuyabilirsiniz.

State of Decay 2 için bir sonraki genişleme Daybreak Paketi olarak adlandırılıyor ve Eylül ayında çıkacak. Undead Labs, DLC’nin “iyi donanımlı” bir Red Talon askeri üzerinde oyunculara kontrol sağlayan yeni bir mod içereceğini söylüyor. Daybreak Paketi için henüz fiyatlandırma detayları açıklanmadı, ancak aynı şekilde State of Decay 2’s Ultimate Edition’ın bir parçası olarak dahil edildi.