Steam Oyun İndirimleri: Darkest Dungeon, Dying Light ve Daha Fazlası

Steam Oyun İndirimleri: Darkest Dungeon, Dying Light ve Daha Fazlası

Steam İndirimli Oyunlar

Steam İndirimli Oyunlar

Yeni bir hafta, PC oyuncuları için yeni bir şey demektir; bu da yeni Steam satışları. 600’den fazla oyun ve genişletmeler bu hafta Steam‘de satışa sunulmuş durumda. En iyi fiyatlar için mevcut en iyi oyunları indirin. Satışlar 23 Nisan’da sona eriyor, bu yüzden satın alımlarınızı o zamana kadar yapın.

Yeni başlayanlar için, henüz Darkest Dungeon‘u satın almadıysanız, şimdi 8 dolar karşılığında satışta olduğunu belirtelim. Bazı şekillerde Darkest Dungeon çok fazla poker oynar gibidir; sayısız parça kendi başına ratgeledir. Ama bir ustanın yetenekli kolu tarafından yönlendirildiğinde, ortada bir şeyler oluşur.

Dying Light da 18 dolara iniyor. Kıyamet sonrası parkur var, bu muhtemelen sizin oyun tarzınız olup olmadığına karar vermek için bilmeniz gereken tek şey. Oyunun genişlemesi Dying Light: The Following ise 8 dolara satılıyor. Bir müzik-ritm oyununa doğru benzer bir karanlık seviyesini istiyorsanız, 8 dolara da Thumper’ı almalısınız.

“Yan kaydırma Dark Souls” olarak adlandırılan Salt ve Sanctuary, 7 dolar karşılığında satılıyor. Surge ise daha sade bir Dark Souls esinli oyun ve 16 dolara satılıyor. Surge için; yaratıcı iflasa doğru eğilimi, bazı yeni fikirleri benimsemek ve bunları estetikle, tonlarla bir araya getirmek ve ilham verici bir macera yaratmak için oynamanız gerekli diyebiliriz.

Ayrıca satılık Besiege, ortaçağ kuşatma motorları inşa etmenizi sağlayan bir oyun. Besiege’i 7 dolar karşılığında alabilirsiniz. Eğer yarış oyunları seviyorsanız,  Dirt Rally‘i 12 dolara ya da Dirt 4‘ü 18 dolara alabilirsiniz.

Şuanda Steam’de bu şekilde satışa sunulan 600’den fazla oyun görünüyor. Bunların neler olduğunu öğrenmek isterseniz Steam’in satış sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: 1