Steam Oyunu Shadowrun Returns Deluxe Ücretsiz

Steam Oyunu Shadowrun Returns Deluxe Ücretsiz

Shadowrun Returns Deluxe Ücretsiz

Shadowrun Returns Deluxe Ücretsiz

Steam’in Yaz İndirimleri para biriktirmenizi sağlayabilir, ama tek seçenek bu değil. Şu anda Shadowrun Returns Deluxe’ın bir kopyasını Humble Store‘dan ücretsiz olarak alabilirsiniz. Oyunun normalde 25 dolara satıldığı düşünülürse taktik RPG’lerle ilgilenen herkes için güzel bir anlaşma oluyor. Tek ihtiyacınız olan bir Steam hesabı ve onu çalıştırabilen bir Windows, Mac veya Linux makinesi. Ama acele edin, anlaşma 23 Haziran Cumartesi günü sona eriyor.

Shadowrun Returns Deluxe, elfler, troller, orklar ve cücelerle birlikte büyünün dünyaya dönmesinden sonra 2054’te kurulan bir cyberpunk-fantezi oyunudur. Mega-şirketler tarafından istila edilen Seattle fütüristik versiyonunda karanlıkta bir katil avına gölge düşürücü olarak oynuyorsunuz.

Shadowrun Returns‘un birincil derinliği ve tekrar değeri, yetenek ağacından, büyülü yeteneklerden oluşan bir dizi, korsanlık becerileri, ateşli silah yetenekleri ve daha fazlasından gelir. Shadowrun Returns’ın arketiplerinden bazıları yeterince anlaşılabilir. Mages; örneğin, dövüşçüler savaşta onlara yardımcı olmak için mekanik dronlar kullanırken, etrafta sihir savurur. “Decking” ile ilgili olanlar gibi bazı beceriler, en azından Shadowrun evrenine aşina olmayanlar için biraz daha düşünmeyi gerektirir.

Bu oyunun Deluxe versiyonu, artı film müziği ve Shadowrun evreniyle ilgili resimli kısa öykülerden oluşan bir PDF ile birlikte geliyor. Bu fırsatı kaçırmamak için acele edin. Oyuna buradan ulaşabilirsiniz.