Stellar Nedir? Stellar Nasıl Alınır?

Stellar Nedir? Stellar Nasıl Alınır?

Stellar Lumens Nedir?

Stellar Lumens Nedir?

Önce biraz Steller’dan bahsedelim. Stellar, değer değişimi için açık kaynak kodlu bir protokoldür. 2014 yılının başında Jed Mccaleb ve Joyce Kim tarafından kuruldu. Stellar protokolü kar amacı gütmeyen bir Stellar Geliştirme Vakfı tarafından desteklenmektedir. Vakfın misyonu, finansal erişim ve okur yazarlıklarını dünya çapında genişletmektir.

Lansmanda, Stellar Ripple’yi temel aldı. Mevcut fikir birliği algoritmasıyla ilgili sistemik sorunlar keşfedildiğinde, Stellar yeni bir fikir birliği algoritması ile protokolün güncellenmiş bir sürümünü oluşturdu. Bu yeni algoritmanın kodu ve teknik belgesi Nisan 2015’te yayınlandı. 

Peki Stellar’a yatırım yapılmalı mı? Bir çok kişi artık altcoinlere de yönelmiş durumda. Eğer bir altcoin arıyorsanız bu Stellar neden olmasın. Ama altcoinler  de çok fazla iniş çıkış hareketlenmeleri olduğu için kesin konuşmak zordur. Bu yüzden sürekli hareketlenmeler takip edilmeli ve dikkatli olunmalıdır. 

Stellar Nasıl Alınır?

Ülkemizdeki coin borsalarında bir çok altcoin alım satım işlemleri ne yazık ki yoktur. Stellar da bu altcoinlerden biridir. Stellar alım satım işlemleri için yurt dışı borsalarını kullanmanız gerekmektedir. 

Türkiye’deki coin siteleri için Coin Borsaları yazımıza bakabilirsiniz. 

Stellar al-sat işlemleri için de altcoinler ile alım satım işlemlerinin nasıl yapıldığını anlatan yazımızı inceleyebilirsiniz. Linki tıklayarak yazıya ulaşabilirsiniz. “Altcoinler Nasıl Alınır“? makalemiz. 

İsterseniz “Bitcoin Nasıl Alınır?” yazımızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıca güncel Coin Fiyatları için bu websitesinden yararlanabilirsiniz.

Bitcoin Üretmek İçin Hangi Ekran Kartını Seçmeliyiz” videosuna da bakabilirsiniz.