Süper Kahramanlar

Süper Kahramanlar

En İyi Süper Kahramanlar

En İyi Süper Kahramanlar

Süper kahraman kurgu ise, 1930’lardan bu yana özellikle Amerikan çizgi romanlarında bu tür karakterler üzerine kurulu kurgu türüdür. 

Herkes çocukluğundan beri mutlaka ilgili olmasa bile bir süper kahramanı tanımıştır veya en azından ismini duymuştur. Süper kahramanlar genellikle çizgi romanlardan olan çıkış noktasıyla birlikte şuan birçok anime ve filmin baş karakterleri haline gelmiştir. Tabi çizgi roman denilince aklımıza gelen ve çoğu süper kahramanın bulunduğu ve şuan sektörde gruplaşmalara da neden olan Marvel ve DC evrenleridir. İki evren arasında rekabet teknolojinin etkisiyle de birlikte sinema sektörüne sıçramış heyecan ve kalitesi ile devam etmektedir. Son 15 yılda özellikle birçok süper kahraman filmleri yapıldı ve bundan sonra da devam edecek gibi. Biz hayranlar olarak bundan tabi ki de çok çok memnunuz. Her gelen yeni film her seferinde muhteşem kalitesiyle geliyor. 

Süper kahramanlara ilgisi olanların elbetteki hiç kuşkusuz favori bir süper kahramanı vardır. Birçok özellikleri, yetenekleri, güçleri ve hatta espri anlayışları olan çeşit çeşit süper kahramanlar mevcuttur. Bazı süper kahramanlar, gündelik suçlarla mücadele etmek için güçlerini kullanırken, aynı zamanda insanlık karşıtları olan süpervizörlerden insanlığa karşı tehditlerle mücadele eder. Genellikle en azından bu süpervizörlerden biri süper kahramanın baş düşmanı olur. Uzun süre devam etmekte olan bu süper kahraman serisinden başlıca popüler olanları şunlardır; Batman, Spider-Man (Örümcek Adam), Superman, Kaptan Amerika, Wonder Woman (Harika Kadın), Iron Man (Demir Adam), Flash, Wolverine, Green Lantern (Yeşil Fener), Deadpool, Thor, Black Widow (Kara Dul), Hulk, Star-Lord, Hawkeye (Şahingöz), Aquaman, Deadshot, Magneto, Profosör X, Mystique, Storm, Harley Quinn, Ant-Man (Karınca Adam), Daredevil, Doctor Strange vb… Bu bazı süper kahramanlar, genellikle değişik bazen iyi bazen rüküş kostümlere sahiptir. 

Sizlerin süper kahraman tercihi hangisi olurdu? En sevdiğiniz süper kahraman anketimize katılıp tercihinizi yapabilirsiniz. Süper kahraman anketimize katılıp oy vermek için en iyi süper kahramanlar konu bağlantısını tıklayarak gidebilirsiniz.