The Crew 2 Beta Tarihi Duyuruldu

The Crew 2 Beta Tarihi Duyuruldu

The Crew 2 Kapalı Beta

The Crew 2 Kapalı Beta

Ubisoft’un açık dünya yarış oyunu The Crew 2, Haziran ayında PS4, Xbox One ve PC’ye ulaşmaya hazırlanıyor ancak bazı oyuncular çıkmasından önce oyunu denemeye başlayacaklar. Ubisoft, yaklaşan Crew 2 kapalı beta hakkında daha fazla ayrıntı açıkladı ve bu ayın sonunda tüm platformlarda başlayacak.

Kapalı beta 31 Mayıs’ta başlıyor ve 4 Haziran’a kadar devam ediyor. Diğer kapalı betaların çoğunda olduğu gibi, alan sınırlıdır, bu nedenle oyunun resmi web sitesinde test için kayıtlı olan bazı oyuncular katılacaktır. Seçilenler 29 Mayıs’tan itibaren beta sürümünü önceden yükleyebilecekler.

Ubisoft, “Kapalı beta sırasında, oyuncular tamamen yeniden tasarlanmış ABD’nin yollarına karşı ilk dört disiplinde (Street Race, Rally Raid, Powerboat, and Aerobatics) yarışlarda yarışırken, ilerleme sisteminin ilk seviyesini yaşayacaklar.” dedi. Oyuncular, araziye göre araçlarını anında dönüştürmelerini sağlayan oyunun Fast-Fav özelliğini deneyebilir.

The Crew 2 kapalı beta programına katılmayı seçmemiş olsanız bile, The Crew Rewards Program‘ına katılarak araç koleksiyonunuzu oluşturmaya başlayabilirsiniz. İlk The Crew’daki aylık meydan okumaları tamamlayarak, yaklaşan oyun için araçların kilidini açabilirsiniz. The Crew Rewards Program’ı hakkında daha fazla detay Ubisoft’un web sitesinde bulunabilir.

The Crew 2, PS4, Xbox One ve PC için 29 Haziran’da piyasaya sürülecek. Standart versiyonun yanı sıra Ubisoft, The Crew 2’nin özel bir sürümünü Motor Edition olarak adlandırıyor. Bu; oyunun sezon geçişini, çeşitli kıyafetler ve araçlar içeren bir Motorsports Deluxe Paketi, Crew temalı bir plaka, çelik kitap çantası, yol haritası ve dört çıkartma içerir. Ayrıca Motor Edition satın alan herkes, 26 Haziran’da yani oyuna üç gün erken erişim kazanacak.