The Elder Scrolls 3: Morrowind Sistem Gereksinimleri

The Elder Scrolls 3: Morrowind Sistem Gereksinimleri

The Elder Scrolls 3: Morrowind

The Elder Scrolls 3: Morrowind

The Elder Scrolls 3: Morrowind, Bethesda Game Studios tarafından geliştirilen ve Bethesda Softworks tarafından yayınlanan, açık dünya, fantezi, aksiyon rol yapma oyundur. The Elder Scrolls II: Daggerfall‘ın ardından ve The Elder Scrolls IV: Oblivion‘ın öncesinden The Elder Scrolls serisinde üçüncü oyundur. Microsoft Windows ve Xbox için 2002’de Kuzey Amerika’da piyasaya çıktı.

Ana hikaye, Tamriel imparatorluğunun bir parçası olan Dunrow eyaleti Morrowind’deki bir ada olan Vvardenfell’de gerçekleşir. Merkezi görevler, güç kazanmak ve Morrowind’ı İmparatorluk döneminden özgür kılmak isteyen volkanik Red Mountain’da bulunan Dagoth Ur tanrısı ile ilgilidir. Öncelikle bir çok oyun oyna unsuru ve Dungeons & Dragons ve önceki RPG’lerden esinlenilen Batı ortaçağ ve fantastik kurmaca tropesiyle fantezi oyunu olmasına rağmen, bazı steampunk öğeler içeriyor ve Ortadoğu sanat, mimari ve kültürlerinden önemli ilham alıyor.

Morrowind, oyuncunun karakteri ile hapsedildi ve Morrowind’e effedilmesi için tekneyle geliyor. Bu, serinin ana oyunları boyunca ortak bir tanıtım bölümüdür. Mahkumun serbest bırakılmasını gösteren bir öğretici, oyuncuyu karakter yaratma süreci boyunca yönlendirir. Oyuncu ücretsiz bir vatandaş olarak kayıtlı olduğu için oyuncuya bir mahkum, bir memur ve bir bürokrat tarafından sorular sorulur; süreçte oyuncu karakterinin adı, ırkı, cinsiyeti, sınıfı ve doğumu seçilir. Bunlar oyuncunun başlangıç özelliklerini, yeteneklerini ve becerilerini etkiler. Oyuncu daha sonra sınıflarını üç yoldan biriyle belirler: Sınıf listesinden seçim yapmak, sorularla rastgele bir sınıf oluşturmak veya özel bir sınıf oluşturmak.

The Elder Scrolls 3: Morrowind Sistem Gereksinimleri

Minumum Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: Windows ME/98/XP/2000
 – İşlemci: 500 MHz Intel Pentium III, Celeron veya AMD Athlon
 – Bellek: 256 MB
 – Ekran Kartı: 32MB Direct3D 32 bit renk desteği ve DirectX 8.1 uyumlu video kartı
 – DirectX: Sürüm 8.1
 – Sabit Disk: 1 GB boş alan
 – Ses Kartı: DirectX 8.1 uyumlu ses kartı