The Walking Dead AR Oyunu Telefonunuzda Google Maps Kullanıyor

The Walking Dead AR Oyunu Telefonunuzda Google Maps Kullanıyor

The Walking Dead: Our World

The Walking Dead: Our World

AMC’nin bir sonraki Walking Dead oyunu, gerçek mahallenizi zombilerle enfekte etmek için konum tabanlı verileri ve Google Maps‘i kullanacaktır. The Walking Dead: Our World Finli geliştirici Next Games’den bu ilkbahar/yaz aylarında gelecek.

AR tabanlı oyun, nerede olursanız olun, Rick, Daryl ve Michonne gibi AMC dizilerinden gelen karakterlerin yanı sıra, yürüyüşçülerle mücadele ediyor. Fragman, yaklaşan ordularda silahınızı ateşlemek veya sallamak gibi birinci şahıs oyununu gösterir. Gelecek hafta GDC’de oynanabilir. Bu nedenle yakında daha fazla ayrıntıya sahip olacağız.

The Walking Dead: Our World Tanıtım

Duyuruda, Next Games CEO’su Teemu Huuhtanen, “Google Maps ile, en güncel konum verilerini sağlamaya güvenebiliriz, yani yeni binalar veya yollar oluşturulduğunda, bunları oyunumuzda tutacağız” dedi. “Bu, oyuncuların konumuna bağlı, sürükleyici bir deneyim yaratmamızı sağlar. Google Maps’in dünyaca ünlü simge yapıları, iş merkezleri ve Özgürlük Heykeli, Eyfel Kulesi, London Eye, Burç Halife ve Hindistan Kapısı gibi binaları kapsayan rakipsiz konum verileri, çevrenizi keşfedici bir deneyim haline getiriyor.” diye devam etti.

Pokemon Go, AR tabanlı oyunların potansiyelini gösterdi ve The Walking Dead: Our World’deki haritaların bir kısmı kesinlikle benzerlik taşıyor. Aynı zamanda Harry Potter: Wizards Unite, Pokemon’un başarısına benzer şekilde zorlayıcı görünüyor ve bu yıl da gelecek.

Kaynak: 1