The Witcher, SoulCalibur 6’da Oynanabilir

The Witcher, SoulCalibur 6’da Oynanabilir

The Witcher ve SoulCalibur 6

The Witcher ve SoulCalibur 6

Bandai Namco ve CD Projekt Red açıklamasına göre; Geralt of Rivia, SoulCalibur VI’da oynanabilir bir karakter olacak. Ayrıca Witcher serisine dayanan bir sahne olan Kaer Morhen oyun alanlarından biri olarak mevcut olacak.

Witcher, açıklamaya göre, açık dünya RPG’den dövüş oyununa geçişinde “signature fighting style” koruyacak. Bir “kılıç oyunu, yetenek artırıcı iksir ve sihirle mücadele” yi kullanabilecektir. Karakterine, İngiliz seslendiricisine ve Witchers’ın eğitim alanına dayanan izlere de sahip olmanın yanı sıra, Hunt veya Hunted olmak üzere “ikonik” müzik parçası da olacak.

CD Projekt Red topluluğundan Marcin Momot, “Geralt’ı sadakatle yeniden oluşturmak için Bandai Namco sanatçılarıyla işbirliği yaptık ve Geralt’ın modeli, animasyonları ve silahları gibi orijinal Witcher 3: Wild Hunt varlıklarını paylaştık. Bandai Namco, tüm detayları yakalamanın ve The Witcher’ı SoulCalibur‘u her iki serinin de hayranlarının beğeneceği bir şekilde tanıtmak için olağanüstü bir iş yaptığını düşünüyorum.” dedi.

SoulCalibur 6‘ya gelen diğer karakterler arasında Ivy ve Zasalamel de vardır. Ivy Valentine, geri dönüşünü sağlam bir kılıç ya da dikenli bir kırbaç arasında geçiş yapma yeteneğine sahip olan hileli Ivy Blade ile destekliyor. Zasalamel ve onun Kafziel tırpanı ise, orta-kapanış aralığında hala yıkıcı gibi görünüyor.

Kaynak: 1