Them’s Fightin’ Herds Gereksinimleri

Them’s Fightin’ Herds Gereksinimleri

Them’s Fightin’ Herds

Them's Fightin' Herds

Them’s Fightin’ Herds, Mane6 tarafından geliştirilen ve Humble Bundle tarafından yayınlanan bir indie dövüş oyunudur. Dünyada yırtıcı hayvanlardan korunacak sihirli bir anahtar kazanmaya layık bir şampiyon bulmak için birbirleriyle savaşan tüm kadın karikatür hayvan türleri bulunur.

Oyun, ilk olarak televizyon dizisi My Little Pony: Friendship Is Magic karakterlerinin oynadığı gayri resmi bir hayran kitlesi projesi olan Fighting Is Magic altında geliştirilen bir oyundur. Hasbro’dan fikri mülkiyet haklarını ihlal ettiği gerekçesiyle bir durdurma ve çekilme mektubu aldıktan sonra, geliştirme ekibi orijinal öncül, oyun motoru ve sanat varlıklarını attı ve Them’s Fightin’ Herds’ü yeni karakterlerle özgün bir çalışma olarak geliştirmeye başladı. Friendship Is Magic karakterlerini geliştiren Lauren Faust, oyuna yeni karakterler oluşturmak için adım attı. Geliştirme ekibi Mane6, My Little Pony: Friendship is Magic’in hayranları olan dokuz gönüllüden oluşuyordu.

Them’s Fightin’ Herds, Predators olarak bilinen etçil hayvanların geri dönüşüyle tehdit altına giren, Fœnum dünyasındaki dört bacaklı toynaklı yaratıklara dayanan bir dövüş oyunudur. Predators (yırtıcı hayvanlar) ayrı bir alemde kilitliydi, ama kaçmanın bir yolunu buldular. Tehdide son vermek uğruna, çeşitli Fœnum ırklarından seçilen şampiyonlar, Avcıları tekrar uzak tutacak anahtarı bulmak için kabileleri tarafından “Anahtar Araştırmacılar” olarak seçilir. Anahtar Araştırmacılar; Predators şampiyonu ile yüzleşmeden önce hangisinin Key Keeper olacağını belirlemek için dostça rekabet halinde birbirleri ile yüzleşmelidir.

Them’s Fightin’ Herds Gereksinimleri

Minimum Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: Windows 7
 – İşlemci: Dual-core CPU (2 GHz veya daha hızlı)
 – Bellek: 2 GB RAM
 – Ekran Kartı: Intel Core i3 550 Tümleşik grafik yonga seti veya eşdeğeri.
 – DirectX: Sürüm 9.0c
 – Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
 – Depolama: 2 GB kullanılabilir alan

Önerilen Sistem Gereksinimleri:
 – İşletim Sistemi: Windows 7, 8, 8.1 veya 10
 – İşlemci: Dual-core CPU (2 GHz veya daha hızlı)
 – Bellek: 3 GB RAM
 – Ekran Kartı: En az 750 MB VRAM içeren özel bir GPU (Nvidia veya AMD) önerilir
 – DirectX: Sürüm 10
 – Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
 – Depolama: 2 GB kullanılabilir alan