Total War: Warhammer 2 DLC Çıkıyor

Total War: Warhammer 2 DLC Çıkıyor

Total War: Warhammer 2 DLC

Total War: Warhammer 2 DLC

Geçtiğimiz yılın en iyi strateji oyunu olan Total War: Warhammer 2, bu ayın sonunda yeni Quest zincirinin yanı sıra hem High Elves’e hem de Dark Elves’e efsanevi bir efendiyi ekleyen The Queen & The Crone adlı yeni DLC’ye kavuşuyor.

Dark Elves’den Hag-Queen, Crone Hellebron ve High Elves’den Everqueen Alarielle’nin ikisi de Vortex ve Mortal Empires kampanyasında oynanabilirler ve aynı zamanda kendi alt gruplarını, elit birimleri, görev zincirlerini, sihir eşyalarını ve yetenek ağaçlarını getirecekler.

Bunun fiyatı ise £5.99/$7.99 ‘a mal olacak ve erken sipariş verirseniz % 10 indirim alırsınız.

Geliştirici Creative Assembly DLC‘nin hikayesi hakkında şöyle diyor: “Avelorn toprakları boyunca, Everqueen Alarielle’nin varlığı Elven havarilerine büyük bir neşe ve huzur getiriyor. Yine de Great Ocean’da, Naggaroth’un karanlık topraklarında, kötü olan bir şey var. Hag-Queen, Crone Hellebron, kıskanç bir öfke fırtınasında, tüm güzelliği dünyadan söndürmek için Dark Elves’in ölümcül bir ordusuna öncülük eder. Bu nedenle Alarielle’nin savaş alanına gireceği bu zaman zarfında tehlikelidir. Çünkü yalnızca o bu karanlığı ortadan kaldırabilir ve Ulthuan’ı, isyanın yoksunluklarından koruyabilir.”

DLC’nin yanı sıra, bir güncelleme, Norsca ırkını Creative Assembly’in bir süredir planladığı bir şey olan Mortal Empires mücadelesine katacaktır.