Total War: Warhammer’ ın fragmanı Bretonnia’ nın şövalyelerinin gelişini müjdeliyor.

Total War: Warhammer’ ın fragmanı Bretonnia’ nın şövalyelerinin gelişini müjdeliyor.

Total War: Warhammer’ ın fragmanı Bretonnia’ nın şövalyelerinin gelişini müjdeliyor.

Total War: Warhammer oyuncularının ücretsiz Brettonia içeriğine ulaşıp indirmeleri için yalnızca 1 hafta kaldı. Parıltılı şövalyeler,görkemli pegasus, dev mancınıklar ve aylak köylüleri ile Artur ordusunun gelişinin ayak seslerinin altını çizmek için oyun geliştiricisi Creative Assembly bu fragmanda mücadelede yeni neler var göstermek amacıyla ‘’in-engine cinematic’’ tekniğini kullandı ve bu efekt dört boyutlu harika bir görünüm sağlıyor.

Bretonnia içeriğini Grand Campaign bölümünden özel ve çok oyunculu savaşlar için genişletilmiş bir liste ile birlikte oynanabilir hale getirecek. Üç yeni efsanevi lider, şövalyeler için yeni hareket seçenekleri, köylü ekonomileri ve şövalye yeminleri, Kapsamlı bir yeni Bretonnia ordu listesi ve hatta büyük ihtiyaç duyulan zamanlarda çağrılabilen Yeşil Şövalye de eklenecek.

Steam oyundan ‘’Bir Bretonnia campaign oyunu, Total War: Warhammer’ ın oynanabilir diğer yarışlarına kıyasla benzersiz bir deneyim sunuyor. Oyunda başarınızı ne kadar şahane hamleler yaptığınıza bağlıdır. Bu krallığnıza hem içsel hem de dışsal olarak büyük etkisi olan bir durumdur.’’diye bahsetmiştir.

Şövalye seviyesinin yüksek olması ortalama campaign başarınız için de önemlidir. Campaign bölümünde ilerledikçe ve şövalyeniz belirli bir eşiğe ulaştığında, Bretonnian efsanesi çerçevesinde oluşturulmuş,İklimsel bir oyun sonu savaşı olan Errantry Savaşı’na giden bir ikilemle karşı karşıya kalacaksınız.

Brettonia fraksiyon indirilebilir içeriği 28 Şubat’ ta herkes için ücretsiz olarak yayında!