Tüm Zamanların En İyi Fortnite Skinleri

Tüm Zamanların En İyi Fortnite Skinleri

En İyi Fortnite Skinleri

En İyi Fortnite Skinleri

Fortnite skinleri tamamen kozmetiktir ve Fortnite‘a oyun öğeleri eklemese de, bunlar hala oyunun en iyi parçalarından birisidir. Bir güreş luchador’undan fish-bowl-headed caniliğine kadar her şeyle birlikte pek çok seçenek var ve sadece bir tanesini seçmek zor.

Fortnite 6. sezon gelmek üzere ve orijinal lansmanından neredeyse bir yıl sonra Epic’in battle royale dünyasında ciddi bir zaman geçti. Bu yüzden, bazı favorileri seçmek ve tüm zamanların en iyi Fortnite skinlerinin görkemine bakmanın iyi bir fikir olacağını düşünerek bu listeyi oluşturduk.

1. Sky Stalker

1. Sky Stalker

Fiyat: 2,000 V-Bucks ($20/£20)

Tarihsel, ikonik, çevrimiçi bir nişancıda istediğiniz her şey vardır. Korkunç bombalardan nefret edenlerin kalbine korku salacak ve Team Fortress 2 hayranlarına göz kırpacaktır. Sky Stalker harika bir skin ve estetiği sayesinde her zaman Stink Bombalarını taşımak isteyeceksiniz.

2. Criterion

2. Criterion

Fiyat: 2,000 V-Bucks ($20/£20)

Criterion, tamamen benzersiz bir skin değildir; bu modelin, robotik stilini paylaşan birçok kişi vardır. En iyisi, diğerlerinden sıyrılmaktır. Klasik gösterinin hayranlarına kendi fantezilerini Fortnite tarzı yaşamak için bir şans veren bir Power Rangers-vari tasarımdır.

3. Chomp Sr.

3. Chomp Sr.

Fiyat: 2,000 V-Bucks ($20/£20)

Chomp Sr. eğlenceli bir skin. Bu skini neredeyse her giydiğiniz zaman Loot Gölü’ne girmeniz gerekecek, bu temelde Fortnite’ın yazılı olmayan bir kuralıdır. Suya bir köprü kurmak istemeyeceğiniz tek zaman olacak, çünkü uçmaya çalışan birine doğru giden bir köpekbalığı yüzgecinin görüşü suya girip çıkarak geçmeye çalışmak mücadelesine değer.

4. Fate

4. Fate

Fiyat: 2,000 V-Bucks ($20/£20)

4. sezonun süper kahramanları ve kötü adam temasının bir parçası olarak yayınlanan Fate, gördüğünüz en şık kötülerden biridir. Diğer insanların Fortnite zaferinin hayallerini mahvetmek ve gizliliği en üst düzeye çıkarmak için mükemmel bir görünümdür. Bir çok kaskın ya da maskenin yerine bir çok kaputun kullanıldığı tam siyah bakışa harikadır, düşmanların ölmeden önce bakabildikleri maçı domine eden kötülük dolu bir yüz verir.

5. Scoundrel / Rapscallion

5. Scoundrel / Rapscallion

Fiyat: 1,500 V-Bucks ($15/£15)

Scoundrel ve Rapscallion skinleri, bir benzin istasyonuna giderken her seferinde bir kasiyeri rehin alma hissi uyandırıyor. Bu da hayranları bir şekilde nasıl daha komik hale getirdiğini bilen klasik sessiz film oyuncularını hatırlatan bir skin izlenimi veriyor.

6. Black Knight

6. Black Knight

Black Knight, yeni Fortnite 5. sezon yükleme ekranında yer aldı. Okul için fazla havalı. Bu zırh ile baskın olmak harika bir duygu. Aynı zırhı giyerken aptal bir pembe ayıcık tarafından sarsılmak da komiktir.

7. Masked Fury / Dynamo

7. Masked Fury / Dynamo

Fiyat: 1,200 V-Bucks ($12/£10)

Vücut çarpmasına izin verildiğinde bunlar tek sikinler olacaktır. Binaların kirişleri etrafına asılırken, şüpheli olmayan bir rakibin halkaya girmesini ve çekiçlerin üzerine düşmesini beklerken kullanılabilir.

8. Wukong

8. Wukong

Fiyat: 2,000 V-Bucks ($20/£20)

Wukong, efsanevi Çin Maymun Kralı’nın ilgi çekici bir ürünüdür. Parlayan gözler ve sarı altın zırh, Lucky Landing’in dışında bir yerde durmasını sağlıyor. Bu, folklordan hayvanlara bulaşan birçok skinden biri ve iyi çalışıyor.

9. Magnus

9. Magnus

Fiyat: 2,000 V-Bucks ($20/£20)

Magnus, sezon 5’in Ragnarok’una kıyasla tipik bir viking. Parlayan gözleri veya efsanevi güçleri yok. Ama o ve Huntress, harita boyunca katliamı yaymak için mükemmel. Şimdi sezon 5 daha fazla Viking temalı kozmetik getirdi, fetih planör ve geri donanım desteği gibi.

10. Leviathan

10. Leviathan

Fiyat: 2,000 V-Bucks ($20/£20)

Leviathan, diğer tüm skinlerle kıyaslandığında çok farklıdır, diğer çoğu giysiyi evrene bağlayan insan anatomisine sahip değildir. Aynı anda garip, komik ve badaslar. Ayrıca, kim yürüyen bir balık tarafından öldürülmek ister?