Ücretsiz Mobil Oyun Shadow of War Çıktı

Ücretsiz Mobil Oyun Shadow of War Çıktı

Shadow of War

Shadow of War

Önümüzdeki ayın başlarında yayınlanacak ana oyun Middle-earth: Shadow of War‘ın iOS ve Android cihazlar için bir sürümü piyasaya çıktı. Ücretsiz stratejisi RPG oyununun zorlukları; Orkları ve nihai olarak kötü karanlık efendi Sauron’u alt etme şeklinde. 

Oynanabilir karakterlerden bazıları, Shadow of War kahramanları Talion ve Celebrimbor’u, ayrıca yeni versiyonda Gandalf, Gimli ve Shelob’un da içeriyor. 

Mobil oyununda Celebrimbor yeni Güç Yüzükleri yaptı ve dünyadaki kötülüklerden kurtulma yolculuğunuzdaki becerilerini geliştirmek için mümkün olduğunca çok şey toplamak sizin göreviniz. Oyun, bir araya getirdiğiniz birliklerin gerçek zamanlı savaş formunu alır. 

Shadow of War’ın mobil versiyonu da serideki ana oyunlarda olduğu Nemesis sistemi ticari markasını kullanıyor. Bu da Orkların sizi hatırlaması anlamına gelir. Ayrıca, onları ödüllendirmek için öldürebilir veya teklifinizi vermek üzere onları işe alabilirsin. Oyunda bir göz atabilir ve oyunun fragmanında daha fazlasını bulabilirsiniz. 

Middle-earth Shadow of War Fragman

Shadow of War İndir

Shadow of War mobil versiyonu IUGO tarafından WB Games San Francisco ve Monolith Productions ile ortak olarak geliştirildi.

WB Games genel müdürü SF patronu Jonathan Knight, yaptığı açıklamada, “IUGO’daki inanılmaz ekiple işbirliği yapmaktan heyecan duyuyoruz, tutkusu ve yeniliği, oyuncuların beklentilerine cevap verebilen, mobil ortamda otantik bir Orta Dünya macerası yaratmada çok önemli” dedi. “Orta Dünya’nın en büyük Şampiyonlarını birlikte hayata geçirdik ve ödül kazanan Nemesis Sistemi ile birleştirerek Sauron ve ordularına karşı Orta Dünya’yı geri almak için epik bir savaş sahnesi oluşturduk.” diye devam etti. 

Diğer ücretsiz oyunlarda olduğu gibi, Shadow of War isteğe bağlı olarak oyun içindeki ekstra ürünler için para ödemenize ihtiyaç duyar. Shadow of War İndirebilirsiniz.

Shadow of War İndir (iOS)
Shadow of War İndir (Android)

Shadow of War 10 Ekim’de Xbox One, PlayStation 4 ve PC için piyasaya çıkacak.