Ücretsiz Steam Oyunu Swords & Soldiers HD

Ücretsiz Steam Oyunu Swords & Soldiers HD

Swords & Soldiers HD Ücretsiz

Swords & Soldiers HD Ücretsiz

Swords & Soldiers II Shawarmageddon bu sonbaharda Steam’e doğru gidiyor. Bunu kutlamak ve oyunculara seriyi hatırlatmak için geliştirici Ronimo Games, Steam’de ücretsiz Swords & Soldiers HD veriyor. Bu fırsat 24 saat boyunca geçerli ve 21 Haziran günü sonu bitecek.

Swords & Soldiers HD, 2010’dan itibaren, tanrıların iyiliğini kazanmak için Vikingler, Aztekler ve Çin güçlerinin birbirlerine karşı çektiği, karikatürize bir yan kaydırma RTS oyunudur. Rakiplerinizi yenmek ve kalelerini yok etmek için kaynakları toplarsınız. Bunu birimlerini inşa ederek ve sihir kullanarak (kaba kuvvetle birlikte) yaparsınız. Uzun bir tek oyunculu mücadelenin yanı sıra çok sayıda çok oyunculu modu da var.

Diğer RTS oyunları kadar ciddi ya da ağır olmayabilir, ancak görünüşünün sizi aldatmasına izin vermeyin. Swords & Soldiers, türünün harika bir örneğidir. Basit kontrolleri ve bol mizahı, asla strateji oyunu oynamayanları bile meşgul edecektir.

Swords & Soldiers HD‘yi ücretsiz olarak indirip oyunun keyfini çıkarırsanız, Steam’de 20 $ karşılığında Swords & Soldiers II Shawarmageddon’u önceden sipariş edebilirsiniz. Ronimo Games ayrıca, yaklaşan oyuna daha fazla içerik eklemek için bir Kickstarter’ı başlattı ve ne kadar toplandıklarına bağlı olarak destekçiler için çeşitli ödüller kazandırıyor. Bu yüzden, fiyat arttıktan ve denemeden önce, Swords & Soldiers HD’nin ücretsiz kopyasını alın. Oyunun Steam linkine buradan ulaşabilirsiniz.