Ultra Sun ve Moon için Yeni Efsanevi Pokemon Açıklandı

Ultra Sun ve Moon için Yeni Efsanevi Pokemon Açıklandı

Efsanevi Pokemon Zeraora

Efsanevi Pokemon Zeraora

Pokemon Ultra Sun ve Moon aylar önce çıkmıştı, ama bu Pokemon Company’i oyunların çiftleri için yeni canavarlar ortaya çıkarmasını engellemedi. Kadroya en yeni katkı, “ellerindeki ve ayaklarındaki pedlerden güçlü elektrik akımları yayarak güçlü bir manyetik alan oluşturan” bir elektrik türü olan Efsanevi Pokemon Zeraora‘dır.

Thunderclap Pokemon‘un resmi açıklaması, Zeraora‘nın “kendi bedeninde elektrik üretebilen bir organa sahip olmadığını” yönünde. Bunun yerine, “dış kaynaklardan elektrik toplayıp depolayabilir, sonra kendi elektrik enerjisi olarak kullanabilir.” Görünüşe göre hızlı bir şekilde hareket eden, en yüksek hıza sahip olan “bir yıldırım çarpmasıyla aynı şey olduğu söyleniyor.”

Zeraora’nın nasıl elde edileceği hakkında henüz bir bilgi açıklanmadı, ancak Magearna ve Marshadow gibi önceki Efsanevi Pokemonlar sadece özel etkinliklerle sunuldu. Ayrıca, elektrik tipinin Pokemon Sun ve Moon ile uyumlu olup olmayacağı veya Ultra Sun ve Ultra Moon için rezerve edilip edilmeyeceği henüz net değil.

Mobil serisini oynayanlar için de Pokemon Go‘da iki yeni Efsanevi Pokemon var. Latinler şu anda Amerika ve Afrika’da bulunabilir, Latias ise Avrupa ve Asya’da gezilebilir. Latios şuanda Amerika ve Afrika’da bulunabilirken, Latias ise Avrupa ve Asya’da görülebilir. 8 Mayıs’ta yer değiştirecekler ve 5 Haziran’a kadar kalacaklar.

Kaynak: 1