Uncharted: The Lost Legacy 22 Ağustos tarihinde 40 dolara piyasaya çıkıyor.

Uncharted: The Lost Legacy 22 Ağustos tarihinde 40 dolara piyasaya çıkıyor.

Uncharted hayranları, bu sonbaharda harika, heyecan dolu ve bol miktarda merak uyandırıcı ögelerle dolu Naughty Dog’un hayali evrenine geri dönebileceksiniz. Uncharted: The Lost Legacy, 22 Ağustos tarihinde Kuzey Amerika için, 23 Ağustos tarihinde Avrupa için resmi bir yayın tarihi ayarladı ve Nadine Ross ve Chloe Frazer’ın uzun süredir kaybedilmiş bir hazineyi avlamak için takım kurmalarının maliyeti ne kadara mal olur sizce?

Ne 40 dolar mı?

Şimdi, bu, bağımsız bir geliştirme için büyük bir fiyat gibi görünebilir, ancak Naughty Dog, The Lost Legacy’in “gerçek bir Uncharted oyunu” olacağını söyledi. IBTimes’le yapılan bir röportajda, geliştirici, yarattığı şeyin tam bir oyuna benzediğini söyledi.

Yıllar önce, Uncharted için hep tek bir oyuncu genişletip yenilip durmadığımız sorduğumuzda,” Bunu yapmak için öz disiplinimiz yok “dedi. Bunu yapmaya çalışırsak, tam bir oyun yaratabileceğiz, “dedi Naughty Dog iletişim direktörü Arne Mayer.

“Kendimizi engelleyecek, sınırlayamayacak bir yol yok ve işte burda olan şeyde bu… Hikaye sahaları yaparken, 10 saatin üzerinde bir oyuna çıkacaktık ve aniden dediğimiz şeylerin doğru olduğunu anladık ve kısa tutamadık.’’

Şahsen, The Lost Legacy’in 30 dolardan daha ucuz bir fiyatta olmasını dilerdim, ama bu sadece benim fikrim. Ya sen? 40 dolar, 10+ saatlik Uncharted deneyimi için uygun bir fiyat midir?