Ünlü Rapçi Drake Fortnite Oyuncusu Ninja’ya Oyunu Kazanması Halinde Bağış Sözü Verdi

Ünlü Rapçi Drake Fortnite Oyuncusu Ninja’ya Oyunu Kazanması Halinde Bağış Sözü Verdi

Drake ve Ninja Fortnite

Drake ve Ninja Fortnite

Popüler streamer Tyler “Ninja” Blevins, bir kez daha akşam kişisel Twitch kanalında Drake ile birlikte Epik Games’in Fortnite oyununu oynadı. NFL oyuncusu JuJu Smith-Schuster ve rapçi Travis Scott ile geçen ay bir dönüm noktası yayını takiben Twitch‘in en çok izlenen canlı akışını rekor kıran, bir noktada 230.000’den fazla aktif izleyiciye sahip olan yayıncı, İkili olarak battle royale nişancısında ikici kez eşleşti.

Drake ve Ninja Fortnite

TheBoyDuddus‘un kolu altında PlayStation 4’te oynayan Drake, Twitch’te oynadığını, Instagram ve YouTube gibi sosyal medya platformlarındaki en iyi anlarını görerek Ninja’yı tanıdığını söyleyen sadık bir Fortnite hayranı. Bu özel yayında, Drake’in Londra’daki bir kayıt stüdyosunda oynadığı görüldü. Drake de potansiyel gecikme sorunlarının AB sunucusundan oynatılmasından bahsetti. Evet, dünyanın en popüler rapçilerinden biri, kıtalararası oyunların sorunlarından bahsediyor.

Ninja ve Drake, en azından bir ikilik zaferi garantilemişlerdi ve Drake’in “işe gitmek için” çıkmasından önce bir tane daha oynamaya karar verdiler. Çiftin oynadığı son oyunda Drake, eğer Ninja zaferi garantilerse, Ninja’nın yayınına 5.000 dolar bağışlama sözü verdi. Drake, “onun sözünün adamı” olduğunu söyledi ve parayı bağışlamak için uygun detayları sordu.

Kaynak: 1