Veigar ct, Veigar Counter, Veigar Counterları – Veigar’a Karşı Güçlü Rakipler ve Öneriler

Veigar ct, Veigar Counter, Veigar Counterları – Veigar’a Karşı Güçlü Rakipler ve Öneriler

Veigar Counter

Veigar Counter

Veigar counter (Veigar ct)’dan bahsetmeden önce biraz kendisinin özelliklerinden bahsedelim. Daha sonra rakiplerine geçeceğiz.

Veigar Kötülüğün Minik Efendisi; Karanlık büyücünün coşkulu bir ustası olan Veigar, birkaç faninin yaklaşmaya cesaret edeceği güçleri kucakladı. Bandle Şehri’nin özgür ruhlu bir sakini olarak, Yordle büyüsünün sınırlarının ötesine geçmeyi istemiş ve binlerce yıldır gizlenmiş olan esrarlı metinlere yönelmiştir. Artık, evrenin gizemleri için sonsuz bir çekiciliğe sahip, inatçı bir yaratık olan Veigar, genellikle başkaları tarafından küçümseniyor. Ama kendisi gerçekten kötülüğe inanmasına rağmen, bazılarının daha derin motivasyonlarını sorgulamasına yol açan bir içsel ahlaka sahiptir.

Öncelikle LoL karakteri Veigar’ın yeteneklerini hatırlayalım.

Veigar Yetenekler

Acayip Kötülük Gücü
Veigar, Runeterra’nın kalbindeki en büyük kötülüktür ve daha da büyüyor. Bir düşmana büyü isabet ettirdiğinde veya düşman alt ettiğinde Veigar’ın yetenek gücü kalıcı olarak artar.

Uğursuz Saldırı
Veigar, ilk iki düşmana çarpmasıyla Büyü Hasarı veren bir karanlık enerji ışını ortaya çıkarır. Bu öldürülen birlikler için Veigar bazı yeteneklerini kalıcı olarak güçlendirir.

Karanlık Madde
Veigar, gökyüzünden hedef bölgeye düşmesi için büyük bir kara madde kütlesi çağırır ve bu madde inişte büyü hasarı verir. Acayip Kötülük Gücü yükleri, Karanlık Madde’nin bekleme süresini azaltır.

Kara Delik
Kısa bir geçikmeden sonra, Veigar 3 saniye boyunca hedef konumdaki uzayı büker ve bölgenin sınırından geçen rakiplerin sersemlemesine neden olur.

Ezeli Patlama
Patlamalar hedefteki düşmaan şampiyona isabet ederek, hedefin kayıp sağlık durumuna bağlı olarak artan, büyük miktarda büyü hasarı verir.

Veigar Counterlar’ına (Veigar ct) bir göz atalım.
Veigar ct, Veigar Counter, Veigar Counterları:

Veigar’a Karşı İyi Olan Rakipler

Veigar'a Karşı İyi Olan Rakipler

Veigar’a Karşı Kötü Olan Rakipler

Veigar'a Karşı Kötü Olan Rakipler