Warhammer: Vermintide 2 için Yeni Güncelleme Çıktı

Warhammer: Vermintide 2 için Yeni Güncelleme Çıktı

Warhammer: Vermintide 2 Güncellemesi

Warhammer: Vermintide 2 Güncellemesi

PC’de yayınlanmasından kısa bir süre sonra, Warhammer: Vermintide 2 zaten oldukça oyuncu kitlesi elde etti. Geliştirici Fatshark birkaç güncelleme yapmıştı ve bugün yeni bir tane çıktı.

Yama 1.0.3, çoğunlukla oyunun çıkmasından bu yana oluşmuş olan pürüzlü kenarları çalıştırmak için tasarlanmış bir hata düzeltme ve performans iyileştirme güncellemesidir. Her ne kadar bu düzeltmelerin çoğu, işlemci optimizasyonu ve Vaul’s Quiver ile ilgili bir sorunu çözme gibi bir işleve sahip olsa da, yama notlarında özellikle dikkate değer bir hata düzeltmesi var: “Oyun, özellikle nadir bir çakışmadan sonra artık kendini kaldırmıyor.”

Bu oldukça komik ama sinir bozucu hatayı çözmenin yanı sıra, Fatshark birkaç karakteri de yeniden dengeledi. Foot Knight Markus Kruber, Protective Presence’in perkini, yetenekler tarafından değiştirilen meraklıları düzgün bir şekilde uygulayacak şekilde ayarlandığını görür. Unchained Sienna Fuegonasus ise, başarısız olduğunda fazladan tahribata maruz kalan hasarı artık dönüştürmez.

Ayrıca bir ton daha tweaks ve denge değişiklikleri vardır. Öte yandan PC Gamer, Fatshark’ın oyunun ani zorluklarla ilgili oyuncu şikayetlerinin farkında olduğunu ve bu durumun ortadan kaldırılması için oyunu daha fazla düzeltmeyi planladığını bildirdi.

Kaynak: 1