Wasteland 2 Eylül’de Switch’e Geliyor

Wasteland 2 Eylül’de Switch’e Geliyor

Wasteland 2

Wasteland 2

InXile Entertainment, Wasteland 2: Director’s Cut‘ı Switch’de yayınlamak için Nintendo ile ortaklık kurdu. Orijinal olarak 2014 yılında piyasaya çıkan Wasteland 2, PC için mevcut bir kıyamet sonrası RPG. Director’s Cut ise Xbox One, PS4 ve PC için zaten mevcut. Görsel bir yükseltme ve çok sayıda oyun özellikleri ekler.

InXile Entertainment CEO’su Brian Fargo,”Nintendo Switch‘de çalışan Wasteland 2 ekran görüntüsünü ilk defa gösterdiğimde, şimdiye kadar gördüğüm en büyük sosyal medya reaksiyonlarından birine dönüştü. RPG hayranları eski favorileri deneyimlemek için yeni yollar arıyorlar ve Nintendo hayranları gittikleri her yerde oynayabilecekleri büyük, anlamlı RPG deneyimleri arıyorlar. Oyun geçtiğimiz hafta Gamescom’da büyük bir ilgi aldı ve bu oyunu hayranların eline vermeye bu kadar yakın olmak harika bir şey.” dedi.

Her ne kadar Wasteland serisi, Fallout serisine benzer bir ortamda gerçekleşse de Wasteland 2 ve modern gün Fallout oyunları arasında göze çarpan oyun farklılıkları var. Wasteland 2, takım yapılanması ve taktik, sıra tabanlı mücadele üzerinde daha büyük bir odaklanma ile, erken Fallout oyunlar gibidir.

Tek bir karakter oluşturmak yerine, dört farklı parti üyesini özel hale getiren Wasteland 2’yi oynarsınız. Bu, başlangıçta birden fazla uzmanlığa sahip olmanızı sağlar. Örneğin, bir karakteri bir keskin nişancı, diğerini bir hekim, üçüncüsünü konuşan bir hırsız ve son parti üyesinie bir asker yapabilirsiniz. Fallout gibi, onlarca farklı beceri var ve gizemli bir katilin kimliğini keşfetme arayışından sağ kurtulabilmek için hepsini ekibiniz arasında dikkatlice dengelemeniz gerekecek.

Wasteland 2: Director’s Cut 13 Eylül’de çıkıyor.