Watch Dogs’u ücretsiz olarak edinebilirsiniz

Watch Dogs’u ücretsiz olarak edinebilirsiniz

Eğer bir uPlay hesabınız yok ise, sizlere tavsiyemiz hemen bir uPlay hesabı açın. Çünkü bu hafta sonu 2014 yılının efsanevi oyunu olan Watch Dogs’u ücretsiz olarak edinebileceksiniz.

Hatırlayacağınız üzere Watch Dogs 2, 29 Kasım tarihinde Steam platformuna çıkışını yapmıştı. İlk Watch Dogs oyununun gerçekten çok ötesine götürmüştü bizi bu oyun.  Ama her seride olduğu gibi ilklerin kalbimizde çok farklı yeri vardır. Bu nedenle her ne kadar Watch Dogs serisinin yeni çıkan veya yeni çıkacak oyunları çok iyi olsa da, hiç şüphesiz ilk Watch Dogs oyununun verdiği tadı veremeyeceklerdir.

Daha önceden Ubisoft’un Ghost Recon: Wildlands, Rainbow Six Siege, The Division gibi oyunları oynadıysanız bir uPlay hesabınız vardır diye tahmin ediyoruz. Eğer yoksa bile bu fırsattan faydalanmanız için bir uPlay hesabınızın olması gerekiyor. Hemen buradan bir uPlay hesabı oluşturabilir ve hemen buradan uPlay’ı bilgisayarınza indirebilirsiniz.

Ubisoft’un düzenlediği bu kampanya 13 Kasım’a kadar devam edecek.

Tüm bunların dışında Assassin’s Creed Origins incelememize göz atabilirsiniz. Ayrıyetten Steam’e yeni gelen Hediye kartlarından haberdar değilseniz Steam Dijital Hediye Kartlarını Sunuyor yazımıza göz atabilirsiniz.

Son olarak bizleri FacebookInstagram veya Twitter‘dan takip edebilirsiniz.