World of Warcraft: Battle for Azeroth Çıktı

World of Warcraft: Battle for Azeroth Çıktı

World of Warcraft: Battle for Azeroth

World of Warcraft: Battle for Azeroth

World of Warcraft için bir sonraki genişleme sonunda geldi. Battle for Azeroth, oyuncuların yollarına devam etmeleri için yeni bir mücadeleyi kapsayan WoW‘un hikayesine yeni bir bölüm ekliyor.

Battle of Azeroth bugün dünya çapında WoW için piyasaya sürülüyor. Batı yarım kürede, genişleme dün öğleden sonra ve akşam arasında başladı. Doğu yarım küredekiler, belirli bir yere bağlı olarak, gece ve bu sabah oyunu aldılar.

Battle of Azeroth’nda Warchief Sylvanas Windrunner, Darnassus’a doğru ilerliyor. Hiziplerine göre, 110 veya daha yüksek seviyedeki oyuncular Stormwind veya Undercity ile çatışmaya hazırlık için yan yana olabilirler. Genişleme, PvP yetenek ve Honor sistemlerine güncellemeler uygular, sınıflar ve uzmanlıklarda birkaç değişiklik yapar. Topluluklar, oyuncuların ilgi alanlarını paylaşan diğer kişilerle bağlantı kurmasını kolaylaştırır.

Battle of Azeroth ayrıca seviye sınırını 120’ye çıkarır. Diğer oyuncuları avlayarak servetinizi kazanmanızı sağlar. Böylece genişleme, oyuna da çok şey kazandırıyor. Bir kiralık suikastçi olmak, bir gün bir ödül panosunda görünme olasılığınızı artırarak, kötülüğünüzü arttırır.

World of Warcraft PC’de mevcuttur. Oyun, ömrü boyunca çok sayıda genişleme aldı. Ancak yaklaşan Classic mod, oyuncuların WoW’u, oyunun bir çok yeniliği yapmadan önce deneyimlemelerine izin verecek.