World of Warcraft’ta Artık Tüm Eski Genişlemeler Ücretsiz

World of Warcraft’ta Artık Tüm Eski Genişlemeler Ücretsiz

WoW Genişlemeleri Ücretsiz

WoW Genişlemeleri Ücretsiz

Blizzard, World of Warcraft için itham yapısını değiştirdi, yani uzun süredir devam eden MMO’yu oynamaya başlamak için artık hiçbir ön ödeme yok. Kullanıcıların, daha önce aylık abonelik ücretleri hariç olmak üzere, bu ücretle oyuna başlamak için bir ön ödeme yapmak üzere bir Battle Chest satın almaları gerekiyordu.

Ama görünüşe göre bu artık geçmişte kaldı. Battle Chests artık Battle.net’te mevcut değildir ve gözden geçirilmiş abonelik sayfası, kullanıcıların artık endişelenmeleri için sadece aylık ücretleriyle doğrudan girmelerini tavsiye etmektedir.

“World of Warcraft’a ve aboneliğinizle Legion aracılığıyla yapılan tüm genişlemelere erişin; ek satın alma işlemi gerekmez. Yolculuğunuza bugün başlayın ve altı macera serisinden 110 seviyesine kadar oynayın.”

Başka bir deyişle, eğer oynamak istiyorsanız, önümüzdeki Battle of Azeroth için ödeme yapmak zorunda kalacaksınız. Ama bunu yapmazsanız, aylık ücret için tüm genişletmelere erişebilirsiniz.

Geçmişte Blizzard, en yeni sürümünün piyasaya sürülmesinden önce, önceki genişletmeleri ücretsiz yapmıştı, bu yüzden muhtemelen uzun süreli oyunculara pek bir fark yaratmayacaktır. Ama yeni başlayacaklar için şu söylenebilir; henüz MMO’ya başlamadıysanız, şimdi olduğundan daha ucuz ya da büyük olmamıştı.

Battle of Azeroth’a gelince, 14 Ağustos’ta başlıyor. Ön-yama artık yayında, buradan bilgilere göz atabilirsiniz. World of Warcraft oyununu indirmek isterseniz buradan ulaşabilirsiniz.