Xbox One 3 Yeni Geriye Dönük Uyumluluk Oyunu Ekledi

Xbox One 3 Yeni Geriye Dönük Uyumluluk Oyunu Ekledi

Xbox One Geriye Dönük Uyumluluk Oyunları

Xbox One Geriye Dönük Uyumluluk Oyunları

Microsoft‘un geriye dönük uyumluluk oyunlarının sürekli eklenmesi devam ediyor. Xbox One‘da artık üç tane daha Xbox 360 oyunu oynanabiliyor. Son haftaların eğilimini kovalayan, Geriye Dönük Uyumluluk kütüphanesine yapılan son eklemelerin hepsi farklı bir seriden alınmış ve bir dizi türü kapsamaktadır.

Birincisi Prince of Persia, Ubisoft’un akrobatik platform serisinin 2008’in yeniden uyarlaması. Bir diğeri Suda 51’in stüdyosu tarafından beğenilen yan kaydırma shoot-’em-up’ı ile Sine Mora’nın Xbox 360 versiyonu ile birleştirilen Grasshopper Manufacture. Üçüncü oyun ise üçüncü şahıs nişancı Earth Defense Force 2025.

Herhangi bir başlığın fiziksel bir kopyasına sahipseniz, Xbox One’da sadece diski konsola yerleştirerek oynamaya başlayabilirsiniz. Tersine, daha önce herhangi bir oyunu dijital olarak satın aldıysanız, Oyunlar ve Uygulamalarm menüsünün Ready to Download alanında otomatik olarak görüneceklerdir. Oyunlara sahip değilseniz, Microsoft Mağazası’ndan da indirebilirsiniz.

Microsoft, son haftalarda düzenli olarak yeni geriye dönük uyumluluk oyunları yayınlıyor. Geçtiğimiz hafta Geriye Dönük Uyumluluk kütüphanesine iki Splinter Cell oyunları, Blacklist ve Double Agent eklenmiş; Silent Hill HD Collection, Assassin’s Creed Liberation HD ve Ghost Recon Advanced Warfighter’ın tümü de Temmuz ayında kütüphaneye katılmıştı.