Xbox One Temmuz Güncellemesi FastStart ve Grupları Ekliyor

Xbox One Temmuz Güncellemesi FastStart ve Grupları Ekliyor

Xbox One Temmuz Güncellemesi

Xbox One Temmuz Güncellemesi

Microsoft, şirketin son zamanlarda söz verdiği birkaç önemli özelliği içeren Temmuz Xbox One güncellemesini kullanıma sunmaya başladı. Başlıklar, Xbox‘ın E3 medya vitrinde duyurulduğu FastStart ve geçen ay Alpha kullanıcıları için test edilen Gruplar.

FastStart, öncelikle hangi dosyaların gerekli olduğunu tanımlamak için makine öğrenimini kullanır ve bu indirmelere öncelik verir, böylece dosyanın sonuna kadar bir oyuna daha hızlı atlayabilirsiniz. Microsoft, bunun bir oyuna iki kat hızlı bir şekilde başlayabileceğiniz anlamına geldiğini iddia ediyor. Şu an için bu, belirli sayıda başlık ile sınırlıdır. Ancak Xbox Game Pass kapsamında sunulurken, bugünün güncellemesi özelliği herkes için kullanılabilir hale getiriyor.

Gruplar, oyunlarınızı ve uygulamalarınızı sisteminizde sıralamak için yeni bir özelliktir. Temel olarak Pin’leriniz gibi çoklu özelleştirilmiş gruplar oluşturmanıza izin verir. İstediğiniz şeyi gruplandırabilir, özel adlar atayabilir, gruplarınızı yeniden düzenleyebilir ve bunları Ana Sayfa’ya atayabilirsiniz. Pin’ler varsayılan olarak bir Gruptur ve başkalarını da oluşturabilirsiniz.

Güncelleme ayrıca, aramayı getirmek için gösterge panosunun herhangi bir yerinde Y’ye basma seçeneğini ve Mixer’e yönelik bazı geliştirmeleri de içerir. Güncelleme, PC’de fare ve klavye desteği, dokunma özellikli cihazlar için çoklu tuş desteği, bir akışta en etkin kullanıcıları ve tam ekran yayınlamayı gösteren bir görüntüleyici tablosu kullanmanızı sağlar. Bunlar, yayın kalitesinde ve istikrarında bazı örtülü iyileştirmelerin yanında gelir.