Xbox One Yeni 2 Geriye Dönük Uyumluluk Oyunu Ekledi

Xbox One Yeni 2 Geriye Dönük Uyumluluk Oyunu Ekledi

Xbox One Geriye Dönük Uyumluluk Oyunları

Xbox One Geriye Dönük Uyumluluk Oyunları

Microsoft, Xbox One için başka bir çift geriye dönük uyumluluk oyunu ortaya çıkarmıştır. Bu hafta, Ubisoft’un Splinter Cell serisindeki iki Xbox 360 oyunu, artan geriye dönük uyumluluk kütüphanesine eklendi: Splinter Cell: Blacklist ve Splinter Cell: Double Agent.

Blacklist, Splinter Cell serisinin 2013’te piyasaya sürüldüğü en son oyunudur. Splinter Cell: Conviction olaylarından sonra gerçekleşir ve Tri-Rotor drone gibi Sam Fisher’ın cephaneliğine yeni yetenekler ve araçlar sunar.

Öte yandan Double Agent, 2006 yılında piyasaya sürüldü. Bu oyun Xbox 360’ın ilk serisinin çıkışıydı ve oyunda kahraman Sam Fisher bir terör grubuna sızıyor. Double Ajan’ın Splinter Cell’in tek oyunculu oyunundaki az sayıdaki keskin atışı, önceki oyunlardan dikkate değer ölçüde farklı bir deneyime yol açmaz. Ancak bu, hala en iyi gizli eylemlerden biri olmadığı anlamına gelmez.

Her iki oyunun da bulunduğu bir kopyanız varsa, oynatmaya başlamak için sadece diski Xbox One‘ınıza takabilirsiniz. Bu arada, daha önce oyunu dijital olarak satın almış olanlar, Xbox One’ın Oyunlarım ve Uygulamalar menüsünün Ready to Download alanında oyunun otomatik olarak onları beklediklerini görecekler.

Temmuz, geriye dönük uyumlu sürümler için oldukça yoğun bir ay oldu. Microsoft geriye dönük uyumluluk kütüphanesine bu ayın başında Assassin’s Creed Liberation HD ve Ghost Recon Advanced Warfighter eklerken geçtiğimiz hafta da iki Silent Hills oyunu ekledi; Homecoming ve HD Collection.