Xbox One Yeni Geriye Dönük Uyumluluk Oyunu Ekliyor

Xbox One Yeni Geriye Dönük Uyumluluk Oyunu Ekliyor

Geriye dönük uyumluluk, Microsoft için bir vurgu noktası olmayı sürdürüyor ve bu çabalar bugün devam ediyor. Xbox One’ın geriye dönük uyumlu kütüphanesine yeni eklemeler, yeni yılda biraz yavaş olmasına rağmen, günümüzde yeni nesil konsolda oynatılabilen başka bir Xbox 360 oyununun piyasaya sürülmesine işaret ediyor.

Ubisoft‘un uzun süredir devam eden stealth-action serisindeki 2010 girişi oyunu Splinter Cell: Conviction, artık Xbox One’da geriye dönük olarak uyumlu. Oyunu fiziksel olarak zaten sahibi iseniz, oynamaya başlamanız için diski Xbox One‘a koyabilirsiniz. Alternatif olarak, bir dijital kopyasına sahipseniz, Oyunlar ve Uygulamalar bölümünün İndirmeye Hazır alanına yerleştirilecektir. Xbox Store üzerinden satın alabilirsiniz. Hatta bu haftaki Xbox oyun fırsatlarında da yer almaktadır. Xbox Live Gold abone olmanıza bakılmaksızın, 12 Şubat’a kadar $10 / £4.49 ‘luk bir fiyata alabilirsiniz.

Oyunun mücedele haritası eğlencelidir. Oyunun en önemli özelliği oyunu co-op modudur; bir arkadaşınızla ana mücadeleden ayrı, yayından gidebilmeleri koordine eden ve birbirlerini destekleyen bir hikaye oynamanıza izin verir.

Tom Clancy’s Splinter Cell Conviction

Tom Clancy's Splinter Cell Conviction

Splinter Cell Conviction

Splinter Cell Conviction

Splinter Cell

Splinter Cell

Conviction

Conviction

Kaynak : 1