Xbox One’da Bu Hafta Sonu Tekken 7 Ücretsiz

Xbox One’da Bu Hafta Sonu Tekken 7 Ücretsiz

Tekken 7 Ücretsiz

Tekken 7 Ücretsiz

Xbox One’da dövüşmeyi seven oyuncular ya da ellerinde bir tane olsa dövüş oyunundan hoşlanabileceklerini düşüneneler için güzel bir haberimiz var. Tekken 7 şu andan itibaren 6 Ağustos’a kadar ücretsiz. Tek ihtiyacınız olan etkinliğe katılmak için bir Xbox Live Gold abonesi olmanız gerektiğidir. İndirme düğmesini Xbox One‘ın gösterge panosundaki Gold Member alanında bulabilir veya uzaktan indirmek için buraya gidebilirsiniz.

Ücretsiz oyun 6 Ağustos’a kadar açık. Microsoft Store’dan Tekken 7’yi satın almayı seçerseniz, önümüzdeki birkaç gün için de uygun fiyata alabilirsiniz. Standart sürüm $60 / £50 fiyatından $24 / £20 fiyatına ve sezon geçişi ile birlikte gelen deluxe sürüm $85 / £70 fiyatından $34 / £28 fiyatına indirilmiştir. Pek de fena sayılmaz. Ücretsiz oyun hafta sonu boyunca kazandığınız tüm ilerlemeler oyunu aldığınızda oyuna dahil olacaktır.

Tekken 7, 8’i yeni olmak üzere 30’un üzerinde oynanabilir karakterden oluşan bir kadroya ve Street Fighter serisinden Akuma’ya sahip. Oyun, sağlığınız azaldığında kullanılabilir hale gelen yeni “öfke sanatı” hareketlerini tanıtır.

Tekken 7 tavsiye etmek için kolay bir oyun olmaya devam ediyor. Farklı kadrosu, aynı anda daha kendine özgü kaprisleri ile alay ederken, ciddiye alınmak için yalvarıyor. Kaba bir tavırla desteklenen geniş bir kişilik ve dövüş stilleriyle doludur.