Xbox One’da İndirimli Korku Oyunları

Xbox One’da İndirimli Korku Oyunları

Xbox One İndirimli Korku Oyunları

Xbox One İndirimli Korku Oyunları

Microsoft Xbox One için korku oyunlarıyla ilgili fiyatları düşürmekten vazgeçmiyor. Herhangi bir korku hayranı Cadılar Bayramı‘nın gelmesini beklemek zorunda değil. İşte Xbox One‘ın Un-Halloween Horror Spectacular Sale’de 24 Nisan’da sona erecek en dikkat çekici fırsatları.

Birinci şahıs korkular sizin sevdiğiniz tarzsa Outlast serisi onları size çok iyi sunar. Outlast ve Outlast 2, ilk oyunda $5 US/£4/$7 AU ve devam oyununda $10 US/£8/$13 AU seviyesine gerileyen büyük bir indirime sahip. Bir başka birinci şahıs korku-festivali ise Outlast’tan daha fazla hikaye ve daha az eylemle olsa da Layers of Fear‘dır. $6 US/£5/$8 AU karşılığında satışa çıktı.

Düz korku herkesin meselesi olmayabilir. Eğer ölen insanlar hakkında hikayelerin olduğu düşünceli, yaratıcı anlatı hızı isterseniz What Remains of Edith Finch size göre olabilir. Popülerliği sadece 2017 en iyi oyun BAFTA ödülünü kazandığı için değil aynı zamanda mide sancılarına neden olan ürkütücü bir oyun. $12 US/£10/$16 AU karşılığında satışta.

Jackbox Party Pack 3 ise Testere filmi gibi oynanan komik korku temalı bir trivia oyunu. $17 US/£13/$22 AU karşılığında sahip olabilirsiniz. Buarada Escapists: The Walking Dead, $5 US/£4/$7 AU karşılığında satılıyor. Friday the 13th harika bir çok oyunculu oyun ve şimdi $16 US/£13/$21 AU fiyatından satılıyor. Eğer ritim becerinizi test etmek isterseniz, $5 US/£4/ $7 AU karşılığında Crypt of the NecroDancer‘ı alabilirsiniz.

İndirimli oyunların tam listesi için Un-Halloween satış sayfasına göz atabilirsiniz.

Kaynak: 1