XCOM 2 Tactical Legacy DLC Çıktı ve Bazıları için Ücretsiz

XCOM 2 Tactical Legacy DLC Çıktı ve Bazıları için Ücretsiz

XCOM 2 Tactical Legacy DLC Çıktı

XCOM 2 Tactical Legacy DLC Çıktı

XCOM 2, Tactical Legacy’i piyasaya sundu. Yeni modlar, haritalar, silahlar, zırhlar ve daha pek çok şey ekleyen War of the Chosen için bir DLC. İkincisine sahipseniz 3 Aralık’a kadar ücretsiz.

Aksi takdirde, 16 Ekim Salı gününe kadar War of the Chosen & Tactical Legacy Pack £20.99/$23.99(normal fiyatından yüzde 40 daha ucuz) fiyatına Steam’de satışa sunuldu. Yine de, War of the Chosen oyununu oynamak için XCOM 2 oyununa ihtiyacınız olacak. Bu da yüzde 67 indirim ile £11.54/$19.79 fiyatına satışa sunulacak. Ve XCOM 2 temel oyunu önümüzdeki iki gün boyunca denemek için ücretsizdir. XCOM 2’yi buradan hemen indirebilirsiniz.

Tactical Legacy‘e gelecek olursak; dün başlatılan Legacy Ops’u, oyuncuları bir dizi taktik görevle bir dizi askere komuta eden yeni bir oyun modu ekliyor. ‘Central’s Archives’ direnişin yükselmesine yol açan olayları keşfedeceksiniz. ‘Blast From the Past’ içinde XCOM HQ’nun düşüşüne geri dönecek ve her şeyin nerede başladığını öğreneceksiniz. ‘It Came From the Sea’ oyununda, sonsuz kötülüklerin arasından şanssız bir radyo DJ’i kurtaracaksınız. Ve ‘The Lazarus Project’ de, ADVENT esaretinden gelen direnişin kilit üyelerini kurtaracaksınız.

Dahası Tactical Legacy, Resistance Archives ile birlikte “zorlamada artan taktik görevler dizisinde düşman kuvvetlerini devreye sokacağınız” ve kendi görevlerinizi oluşturmanızı sağlayan Skirmish Modu’nu da beraberinde getiriyor.

Haritalar cephesinde Tactical Legacy, 28 yeni remastered Enemy Unknown ve Enemy Within arenası ekler. Yeni silahlar ve zırh ise, AB’nin geleneksel lazer, plazma tüfeği, Kevlar, Carapace ve Titan Armour’un yeniden işlenmiş versiyonlarını içeriyor. DLC ayrıca yeni photobooth ve soundtrack seçenekleri de ekliyor ve çevrimdışı bir Challenge Mode, War of the Chosen’nın taktik bulmacalarının hepsini tek tek ele almanızı sağlar.