Yakın Zaman İçinde Çıkacak Mobil Oyunlar

Yakın Zaman İçinde Çıkacak Mobil Oyunlar

Yakında Çıkacak Mobil Oyunlar

Yakında Çıkacak Mobil Oyunlar

Mobil oyunlar artık günlük yaşamımızın bir parçası haline gelmiş durumda. Boş anlarımızda vakit geçirmek için en kolay çözümdür belki de mobil oyunlar. Böyle popüler olunca da her gün bir yenisi çıkmakta. Ama bu sürekli eklenen oyunların bazıları büyük yapımlar ve bu oyunlar diğerlerine göre daha bir istekle çıkması beklenmekte. Yine ileriki günlerde çıkması heyacanla beklenen bir kaç oyun var. Biz de bunları derlemeye çalıştık. İşte siler için yakında çıkacak mobil oyunlar listesi.

1. Cytus 2

1. Cytus 2

Ritim oyunları sizin tarzınızsa, yargılamayız. Parmağınızı kullanmaya zorlayan ve bir vuruşa veya şarkıyı uygulamanız konusunda rahat ve rahatlatıcı bir şey var. Cytus II, Rayark Games’in dördüncü ritim oyunudur. Büyük ihtimalle yine pişman olmayacaksınız.

Cytus 2 İndir

2. My Tamagotchi Forever

2. My Tamagotchi Forever

Bandai Namco nihayet popüler 90’lı dijital evcil hayvan Tamagotchi‘yi geri getiriyor. Yeni uygulama My Tamagotchi Forever olarak anılacaktır ve sadece klasik dijital evcil hayvanları geri getirmiyor aynı zamanda Tamagotchi’den zevk almanız için de farklı oyun modları getiriyor. İşte size yine dijital bir hayvanla irrasyonel olarak etkilenme şansı.

My Tamagotchi Forever İndir