Yakında Gelecek Mobil Oyunlar

Yakında Gelecek Mobil Oyunlar

Yeni Gelecek Mobil Oyunlar

Yeni Gelecek Mobil Oyunlar

Hayatımızın bir parçası haline gelen mobil oyunları belli ki çok seviyoruz. Bizler ilgi gösterip sevdikçe, hızla çoğalıyorlar adeta. Her gün markete bir yenisi ekleniyor. Bizler de yeni çıkacak mobil oyunları derlemeye çalıştık. Özellikle internette çok konuşulan en çok beklenen mobil oyunlardan bazılarını seçtik.

Yeni çıkacak mobil oyunlar listemiz.

1. World of Final Fantasy

1. World of Final Fantasy

Bu oyun bir PlayStation’da favori olarak başladı, daha sonra PC platformuna geçti ve şimdi de mobile geliyor. Turnuva tabanlı oyun ve Aktif Savaş Sistemi’ni kullanan ve hepimizin bildiği ve sevdiği Final Fantasy serisinden bir savaş oyunu. Yıl bitmeden önce çıkabilir, kaçırmayın.

2. Marvel Strike Force

Iron Man, Captain America, Spider-Man ve Doctor Strange gibi Marvel süper kahramanlarından yeterince yararlanamadıysanız, 2018’de piyasaya çıkacak olan bu yeni RPG oyunu tam size göre. Özellikle Marvel hayranları bu oyunu zaten heyecanla beklemekte.

3. My Tamagotchi Forever

Tamagotchi‘nin ne olduğunu bilmiyorsanız eğer 90’lı yılların çocuğu değilsiniz demektir. Dijital evcil hayvanlarınızın “bakımı” nın yapıldığı küçük cep cihazları artık Bandai Namco’dan yenileniyor. 90’larda biz onlara sanal bebek diyorduk. Şimdi ise mobilde, görsellerinin geliştirildiğini ve daha iyi özellikleri olduğunu düşünün. Unutmayın,  Tamagotchi’yi mutlu edip beslemelisiniz yoksa ölür.